Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az szégyen, ha egy anyának...

Az szégyen, ha egy anyának szülés utáni depressziója van és hónapokig vagy évekig kell szednie gyógyszereket?

Figyelt kérdés
2020. dec. 7. 12:51
A kérdező szavazást indított:
Szégyen.
Nem szégyen.
58 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
5%
A depresszió nem szégyen. Csak az, hogy gyógyszert szed valaki évekig.
2020. dec. 7. 12:54
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Mintha tehetne róla..
2020. dec. 7. 12:55
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
Az szégyen hogy valaki ezt plántálta a fejébe, ahelyett hogy azt mondaná neki 0-24-ben hogy jó anya vagy, jól csinálod, segítek ha kell, nem baj, pihenj kicsit, szuper vagy,nem baj hogy nem szoptatsz, nem azért sír mert utál, szupervagyszuperanyaszuperanyajóanya.
2020. dec. 7. 12:57
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
A betegség nem szégyen. Nem tehet róla valaki. Ez ugyanúgy nem választható dolog mint ahogy pl azt sem dönti el az ember hogy influenzás vagy bármi lehet . A gyógyszeres kezeléshez ugyanúgy mint más betegségeknel, jó esetben ért a kezelőorvos, és tudja, hogy mikor lehet elhagyni
2020. dec. 7. 13:02
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem szégyen. Jó, hogy foglalkozik vele, hogy felismerték és hogy kezelteti magát.
2020. dec. 7. 13:08
 6/18 anonim ***** válasza:
95%

Ítélkezni szégyen. Letagadni, hogy gond van és ezzel több életet megnehezíteni szégyen.

Félreismerni és kezelni (megoldani) egy problémát nem szégyen.

2020. dec. 7. 13:40
 7/18 anonim ***** válasza:
96%
Szégyen 😳? Hogy lenne már az! Ha nem volt benne részed legyél hálás. Ha igen tudod miről beszélek. Nekem nem kellett gyógyszer de jo nehany hónapig küzdöttem vele. Poklok pokla én nem hittem h ilyen sötét oldala is lezetzik a vilagnak! Most utólag buszke vagyok magamra h ezen is túl vagyok!!!
2020. dec. 7. 14:30
 8/18 anonim ***** válasza:
96%

Én abban szenvedtem. Már több mint egy éve szedem a gyógyszert. Elsőtől kérdem hogy miért is szégyen hogy gyógyszert kell szedni? Ugye tudod, hogy ez nem olyan hogy kibeszéled magadból és kész, hanem hormonális, meg kémiai probléma és a gyógyszer ezt állítja helyre?

Nem szégyenlem. Nem hangoztatom, de ha valahol szóba kerül, nem tagadom le. Én és a férjem megjártuk a poklot, mire beismertem hogy baj van.

Aki pedig a szégyene nyom... Hát örüljön hogy nem élte át, nem tudja milyen...

2020. dec. 7. 14:47
 9/18 anonim ***** válasza:
4%
Az, hogy valaki évekig gyógyszereken él, az miért lenne érdem?
2020. dec. 7. 17:44
 10/18 anonim ***** válasza:
95%

Nem fogod fel,hogy ez betegség? Nem egyenlő azzal,hogy szomorú vagy. Azok prédikálnak így akik azt se tudják mi a depresszió,vagy csak divat depiseket ismer.

Ha kell a gyógyszer akkor kell akár évekig is.Nem érdem,de nem is szégyen. A depressziót nem lehet csak úgy kibeszélni magadból.

2020. dec. 7. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!