Az szégyen, ha egy anyának szülés utáni depressziója van és hónapokig vagy évekig kell szednie gyógyszereket?
Ítélkezni szégyen. Letagadni, hogy gond van és ezzel több életet megnehezíteni szégyen.
Félreismerni és kezelni (megoldani) egy problémát nem szégyen.
Én abban szenvedtem. Már több mint egy éve szedem a gyógyszert. Elsőtől kérdem hogy miért is szégyen hogy gyógyszert kell szedni? Ugye tudod, hogy ez nem olyan hogy kibeszéled magadból és kész, hanem hormonális, meg kémiai probléma és a gyógyszer ezt állítja helyre?
Nem szégyenlem. Nem hangoztatom, de ha valahol szóba kerül, nem tagadom le. Én és a férjem megjártuk a poklot, mire beismertem hogy baj van.
Aki pedig a szégyene nyom... Hát örüljön hogy nem élte át, nem tudja milyen...
Nem fogod fel,hogy ez betegség? Nem egyenlő azzal,hogy szomorú vagy. Azok prédikálnak így akik azt se tudják mi a depresszió,vagy csak divat depiseket ismer.
Ha kell a gyógyszer akkor kell akár évekig is.Nem érdem,de nem is szégyen. A depressziót nem lehet csak úgy kibeszélni magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!