Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy szép nőnek...

Hogy lehet, hogy szép nőnek és helyes férfinak csúnya gyerekei lesznek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 11:36
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Genetika

Egy szép nő lehet vsak a vonásai összességében szép

Vagy mert ad magára de amúgy nem kinondottan az..de jó az összkép.

Csúnya gyerekből lehet szép felnőtt.

Örökölhet sokkal fentebbi generációtól is

2020. dec. 6. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Mert egyrészt a genetikában van olyan fogalom, hogy hordozó, tehát mondjuk lehet, hogy nincs elálló füle valakinek de hordozza ezt a gént és simán átadhatja az utódainak. Másrészt az, hogy melyik két génállomány találkozik az lutri, lehet, hogy valakiknél a legelőnyösebb vonásokat hordozó két állomány gyúródik egybe, és van akiknél a legelőnytelenebb. Másrészt én egyben egy szép nőnek vagyok aposztrofálva, vagy legalábbis mindig ilyen visszajelzéseket kaptam, ettől függetlenül nekem is vannak előnytelen vonásaim amiket én látok is magamon, más meg aki az összképet nézi nem feltétlenül veszi észre. A kislányunknak pedig pont sikerült megkapnia az egyiket ilyen kevésbé dekoratív tulajdonságomat, szerencsére azért nagyobb részben nem ezek a tulajdonságaik jutottak neki de lehetett volna úgy is.
2020. dec. 6. 11:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Génlottó!

Akármelyik felmenő génjei manifesztálódhatnak a gyerekben, nem csak a szüleié... Van egy csomó recesszíven öröklődő gén is...

2020. dec. 6. 12:01
 4/10 anonim ***** válasza:
43%

[link]

Modell az anyuka...

Gondolom egyeb felmenok.

2020. dec. 6. 13:18
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
#3: ez nem igaz, csak olyan gének jelenhetnek meg a gyerekben, amiket a szülő hordoz. Olyan, amit a szülő nem kapott meg a nagyszülőtől, a gyerekben nem jelenhet meg. Max. az fordulhat elő, hogy a szülő csak recesszíven hordozza gént, és a tulajdonság nála nem fejeződött ki. De akkor ugyanazt a tulajdonságot az apának is kell hordoznia kell recesszíven, és mindkettejüknek továbbadni a gyereknek. Ennek a valószínűsége értelemszerűen 25%.
2020. dec. 6. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5ös! A 2est szerintem félreértetted. Semmi olyat nem írt, ami ne lenne igaz.

Van olyan, hogy hordozó valaki. Tehát nála nem jön ki az adott tulajdonság, de a gyerekeinél már igen.

Természetesen ehhez kell egy olyan társ, aki szintén hordozó.

2020. dec. 6. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Nekem anyum és apum is szép. KB 5 éves koromig szép is voltam, aztán csúnya kB 14 éves koromig. Azaz nem csúnya, de csúnyább a többiektől (kancsal voltam, ferde fogak, ferde száj, erre még szemüveg is)

Jelentem 24 vagyok és igazán szép, és vonzó nő lett belőlem 🤷‍♀️ genetika és kész.

2020. dec. 6. 13:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Genetika, de a kinézet változik. Én azt vettem észre, hogy aki általánosban gyönyörűnek számított, az nem is változott semmit, csak a megítélése, és eszerint ma már nem is igazán szép. Ugyanakkor a szürke kisegér lányokból tényleg gyönyörű felnőtt nők lettek.. szóval valahogy fordult a kocka.

Na meg aztán sokat számít a kisugárzás is, akárhogy is nézzük.

Én gyerekként szép voltam, úgy 5-6 éves koromig.. aztán szerintem kifejezetten csúnya voltam 18-20 éves koromig. Mostanra pedig azt gondolom, illetve a visszajelzések is ezt mutatják, hogy szép nő vagyok.

2020. dec. 6. 19:28
 9/10 A kérdező kommentje:

"Én azt vettem észre, hogy aki általánosban gyönyörűnek számított, az nem is változott semmit, csak a megítélése, és eszerint ma már nem is igazán szép."

Ez mégis mit jelent pontosan?

2020. dec. 6. 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:
72%

Àrpa Attila lánya szèp lesz

Lesz fogszabàlyzója, de fiatal kora miatt még rendeződni is fog neki magától is.

Megtalàlja a stílusát.

Aztàn elmúlik az esetlen tini alkat..

2020. dec. 6. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!