Hogy lehet, hogy szép nőnek és helyes férfinak csúnya gyerekei lesznek?
Genetika
Egy szép nő lehet vsak a vonásai összességében szép
Vagy mert ad magára de amúgy nem kinondottan az..de jó az összkép.
Csúnya gyerekből lehet szép felnőtt.
Örökölhet sokkal fentebbi generációtól is
Génlottó!
Akármelyik felmenő génjei manifesztálódhatnak a gyerekben, nem csak a szüleié... Van egy csomó recesszíven öröklődő gén is...
5ös! A 2est szerintem félreértetted. Semmi olyat nem írt, ami ne lenne igaz.
Van olyan, hogy hordozó valaki. Tehát nála nem jön ki az adott tulajdonság, de a gyerekeinél már igen.
Természetesen ehhez kell egy olyan társ, aki szintén hordozó.
Nekem anyum és apum is szép. KB 5 éves koromig szép is voltam, aztán csúnya kB 14 éves koromig. Azaz nem csúnya, de csúnyább a többiektől (kancsal voltam, ferde fogak, ferde száj, erre még szemüveg is)
Jelentem 24 vagyok és igazán szép, és vonzó nő lett belőlem 🤷♀️ genetika és kész.
Genetika, de a kinézet változik. Én azt vettem észre, hogy aki általánosban gyönyörűnek számított, az nem is változott semmit, csak a megítélése, és eszerint ma már nem is igazán szép. Ugyanakkor a szürke kisegér lányokból tényleg gyönyörű felnőtt nők lettek.. szóval valahogy fordult a kocka.
Na meg aztán sokat számít a kisugárzás is, akárhogy is nézzük.
Én gyerekként szép voltam, úgy 5-6 éves koromig.. aztán szerintem kifejezetten csúnya voltam 18-20 éves koromig. Mostanra pedig azt gondolom, illetve a visszajelzések is ezt mutatják, hogy szép nő vagyok.
"Én azt vettem észre, hogy aki általánosban gyönyörűnek számított, az nem is változott semmit, csak a megítélése, és eszerint ma már nem is igazán szép."
Ez mégis mit jelent pontosan?
Àrpa Attila lánya szèp lesz
Lesz fogszabàlyzója, de fiatal kora miatt még rendeződni is fog neki magától is.
Megtalàlja a stílusát.
Aztàn elmúlik az esetlen tini alkat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!