Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Barbie babát milyet érdemes...

Barbie babát milyet érdemes venni, ami nem bóvli?

Figyelt kérdés
A kedves szülők segítségét kérném Barbie baba vásárlásához. Rengeteg babát megnéztem, emlékeim szerint a Mattel gyártotta az eredeti babákat. De ezekben van a 3 ezer forintos baba, ami egy olcsó, kínai utánzat és van a 14 ezres baba csilivili ruhában. Van más gyártónak esetleg igényes, jó minőségű terméke?

2020. dec. 6. 08:17
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Huh, ha hiszed ha nem én lassan 2.hete küzdöttem ugyan ezzel. Lányom barbiet kért ami meglepett, mert sose barbiezott pedig van neki.

Nekem még ami tetszettek a Steffi Love barbiek, 4000 e ft most akciósan kiegészítő nélkül és nem gagyi, kiegészítővel meg 7000-10000 ft között mozognak, azok még úgy ahogy elfogadható árban vannak.

Én most akciósan egy Mattelt rendeltem. De így is majdnem 11 e ft.

2020. dec. 6. 08:30
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

A 3000 Ft-os Barbie-nak sem lesz baja, ha normálisan játszanak vele és a 14.000 Ft-os sem bírja ki, ha felgyújtják. Normális minőségű, nyugodtan megveheted azt, amelyik tetszik.

A Steffi love az nem Barbie, hanem egy másik márka, de az is jó.

2020. dec. 6. 08:40
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
A mattelból a 3000 ftos is jó minőségű csak nincs csili vili ruhába 800 kiegészítővel. Ami mattel volt nekunk legyen az 3000 vagy 20 ezer ft mind jó minőség volt. Steffi egy fokkal gagyibb de ott találtunk terhes barbit meg sok olyan jópofát ami a mattelnél van, így volt olyan is.
2020. dec. 6. 09:05
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

*mattelnél nem volt

Bocsi elírtam

2020. dec. 6. 09:12
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Ráadásul a Mattelnak nemcsak ilyen közepesen r.bancos, meg kis princess babái vannak, hanem az új szériákban már sokkal valósabb testalkatúak a babák, és inspiráló történelmi személyeket ábrázolnak (Curie, Kahlo, Ginsberg, stb.), meg vannak menő foglalkozásokat űző babák (űrhajós, kutató, orvos, séf, stb.)
2020. dec. 6. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
amire mattel van írva a játékboltban, az eredeti mattel. akkor is ha 3000 forint. én azt csinálnám hogy az alap babát megvenném a matteltól, a kiegészítőket meg az olcsóbb utánzatoktól (kompatibilisek). bár a steffi love-nak is vannak szép arcú babái. (amúgy nagyon jó az ötös által írt különböző testalkatú babák, de én mégis azt mondanám, vedd meg a rendes klasszikus formájút, mert arra minden más cég ruhája is jó, a kövér/extramagas/extraalacsony barbie-ra meg csak a saját méretek jó drágán...)
2020. dec. 6. 20:46
 7/9 anonim válasza:
Tudom tavalyi a kérdés de, a steffy love is jó. Nem tudom hpgy hallotatok e róla de defa lucy márka is nagyon jó. Van hozzá mindenféle ruha is lehet külön is venni egybe is teljesen olyan mont a barbie csak az arca kicsit más
2021. aug. 5. 12:52
 8/9 Menőcsajszi72 ***** válasza:
Steffi love.
2022. aug. 31. 09:03
 9/9 Menőcsajszi72 ***** válasza:
Illetve még az anlily baba kísértetiesen hasonlít a barbiera.
2022. szept. 3. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!