Mennyi idős kortól érdemes beleültetni a gyereket az áruházi kiskocsis bevásárlókocsiba?
Figyelt kérdés
2020. nov. 17. 23:20
1/10 GepEpito válasza:
1 év körül, de a gyerek személyisége válogatja. Csak arra ügyelj hogy ne képzelje magát ejtőernyősnek :D
2/10 anonim válasza:
Szerintem, amikor már stabilan ül. Egy félévest már bele lehet rakni.
3/10 GepEpito válasza:
ˇ#2 ha nincs benne ejtőernyős hajlam...
4/10 anonim válasza:
8,5 hónaposan tettük bele először. Akkor bírt már teljesen stabilan ülni
5/10 anonim válasza:
Mi ez az ejtőernyős hajlam? Ha kiesni nem tud, hiszen kötelező folyamatosan figyelni, rá van írva a kocsira is sokszor.
6/10 GepEpito válasza:
nyilván a kiesése, másznak , kúsznak mint a katonák, figyelni kell. De "hiszen kötelező folyamatosan figyelni" nézd meg ezt:
Te mit csinálnál ezzel a szülővel? Én akkora pofont adtam volna neki hogy eltört volna az állkapcsa.
7/10 A kérdező kommentje:
2020. nov. 18. 08:39
8/10 anonim válasza:
Hát ilyenbe a most 21 hónapos lányomat nem tenném bele, ő egy örökmozgó, nem maradna meg benne.
9/10 anonim válasza:
Nekünk jól elvoltak benne 2 és 3 évesen, még egymás mellett is ültek. Ilyen van Auchanban.
10/10 anonim válasza:
A sima bevásároló kocsi ülőkéjébe 6hósan raktam először, akkor már stabilan ült. Most 19hós, de eszembe nem jutna abba a kocsi részbe beültetni még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!