Csak szerintem kitolás gyerekeseknek ez az idősáv?
A lányom 7.30 körül kel általában. Mire tisztába teszem, felöltöztetem, tápszert eszik, na meg azért én is felöltözök meg elkészülök már 8.30, kár elindulni.
Aztán 11-kor szokott általában aludni, tehát pont mikor mehetnénk. Általában 13-ig alszik. Akkor ugye ha felkel nyilván megint ebéd, tisztába tevés stb.
Jó esetben du 2-3kor ha el tudunk menni pékségbe,boltba.
Lehet azzal jönni, hogy nem kell minden nap boltba járni, igen én se szoktam, bár nem ártana lehet, mivel a férjem dolgozik az autóval, így babakocsival vagy egy kezét fogni kell 2 évessel nem tudok hazacipelni hetekre való kaját. De még a kaja oke nem megyünk minden nap, de pékségben szeretek friss pékárut venni, nem a száradtat enni, de most emiatt reggel se én se a lányom nem tudunk enni pékárut..Oké, eszünk zabkását, nem kell kifli meg társai. De a mai ebédhez is hiányzik 2 hozzávaló, de ma sem tudtunk elmenno boltba, most tettem le a gyereket aludni, jó esetben majd du 4kor kb tudok főzni..
Férjem megint nem tud boltba menni mert általában 6 után ér haza, mikor 7kor zár már hova menjen kb, mire odaér jöhet id ki..
És még akkor azt mondom el is viselné az ember ezt a kínlódást ha az idősek tényleg akkor vásárolnának.
De tegnap is 11.15-kor mentem be a pékségbe a gyerekkel, hazafelé a barátnőméktől, és 3!!!!! láthatóan 65 feletti állt előttem.. Tehát ezek miatt nem mehetek én be 2 órán át, aki amúgy is ott lesz 11 után is..Hát tiszta vicc, én aki home office félállásban dolgozik meg kisgyereke van alkalmazkodjak ahhoz, aki egész nap otthon van, és ha már van miattuk sáv, akkor menjenek már legalább akkor!!!!!! Hogy akkor már legalább 11 után ne kelljen fél órát mögöttük sorban állni. Ti hogy élitek meg gyerekkel?
11-es: igen, van hogy egy doboz tejföl hiányzik csak az ebédhez, de még azt sem tudom beszerezni. Mostanában nálunk is megnövekedett a rendelések száma.
12-es
Sajnos hozzánk a Tesco nem szállít, csak az Auchan ahol soha életemben nem jártam, de lehet kénytelen leszek előbb utóbb rendelni onnan.
Igen kenyeret fagyasztgatok már, de pl a kézműves pékségben szeretünk venni olyan pékárut is ami szerintem fagyasztva nem lenne jó, de mindegy persze túléljük nélküle, nem is ez a bajom, hanem akkor legalább tényleg 11 után akkor ne állnának ott tömegével.
Olyan elősütöttet lehet veszek köszi, az jó ötlet!
A rossman tegnap láttam a nyitott ajtón át üresen pang, oda nem sok 65+ jár, az egyik barátom kisvegyesboltja (drága) megint üresen áll 2 órán át, mert nem is járnak oda idősek, csak fiatalok red bullért, rágóért, kajáért meg hasonlókért, erre van specializálódva, neki mínusz 2-3 millió most ez hogy 2 óráig üresen áll a bolt, és este is 22 helyett 19kor zár, ő meg nem vendéglátós, támogatást sem kap.
Komolyan én eddig olyan komolyan vettem ezt az egészet meg olyan türelmes voltam, de mióta megint ez a boltos kínlódás van nálam is betelt a pohár ezennel!!!!!
Nekem még csak a rendelés sem működik, mivel a gyerekeim tejfehérje, tejcukor allergiásak, én meg glutén. Rengeteg helyről kéne rendelnem, ami a végére baromi drága mivel több szállítási díjat is fizethetek. Ahol meg kb mindent megkapok, nem szállít.
11-es voltam
Igeb a 7 órás zárás tett be nekünk is, mert a férjem mikor hazaért 18.20 körül volt hogy 7kor elment és 22ig bevásárolt pl heti egyszer alaposan, vagy ő a gyerekkel, én meg mentem. De most már ezt se lehet..
Erre még délelőtt pont 9-11ig mikor a legaktívabb a gyerek és lehetne vele nyugton menni meg nekem sem kell melóval foglalkozni sokat max pár telefon akkor én se mehetek!!!!! Hát kész vagyok ettől.
"Komolyan én eddig olyan komolyan vettem ezt az egészet meg olyan türelmes voltam, de mióta megint ez a boltos kínlódás van nálam is betelt a pohár ezennel!!!!!"
Attól hogy rossz a szabályozás, még nem kellene, hogy ne vedd komolyan.
A kormány inkompetens. Szar látszatintézkedéseket hoz,
de ettől még (vagyis pont ezért) heti szinten ezrével hullnak a betegek.
Lakosságarányosabb a legrosszabb a helyzet nálunk, erre enyhíteni akarnak.
Most vitte el az egyik öreget a mentő a házunkból, pedig ő aztán nem járt vásárolni semmikor, csak a postás és a szociális gondozó járt nála.
De ne legyetek már ilyen élet képtelenek, komolyan, eszem megáll ezen az örökös boltba járkáláson.
Írjátok össze egy-két hétre előre a menüt meg hozzá a bevásárló listát, és apuka menjen el hétvégén megvenni a dolgokat. Mondjuk szerintem eltúlzod ezt a 45 perce várakozást a kasszánál, de mindegy, akkor menjen reggel vagy menjen másik boltba.
A pékárut meg süsd meg otthon vagy vegyétek meg azt is előre egy hétre és tegyétek el a fogyasztóba, aztán kész.
A f*szom sem járna minden nap boltba, nem is értelem titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!