Vékony nőknél első babánál lehet kicsi pocak nem cska nagy,szüléskor is előfordul első babánál beindulástol baba megszülétéséig kinyomásig eltelik 1 nap-16 óra.18 óra, 13-14 óra?
Testalkattól függetlenül lehet kis vagy nagy terheshasa valakinek.De
Testalkattól függetlenül megszülhet 1 nap de akár 1 óra alatt is.
Nincs összefüggés.
Szerintem senki sem tudja valakinek miért 7 valakinek miért 17 óra. Van aki nem tágul van akinek nincs teje. Semmit nem tudni előre.
Én vékony alkat vagyok, kicsi volt a pocim az elsőnél és most is. Hétfőre vagyok kiirva de akinek elmondom nem hiszi mert kb 6-7 hónaposnak néznek.
Első 3 óra 45 perc alatt meg volt, magzatviz folyassal
Nagymamámnál nem látszódott a terhesség, és 3 perc alatt szült.
Kemény asszony. Egy gyereke volt csak.
4!
Nagymamám 5 kg-os babát szült fiatalkorában. Egy hétig nem tudott lábra állni. 3gyereket nevelt, gondozta az állatokat, termőföldet. Na, ez a kemény...
Nekem óriási hasam volt, főleg mert sok volt a magzatvizem.
Kicsi pocakom volt pedig vékony vagyok, anyukámnak is kicsi volt mindhárom gyerekével. Ő viszont átlag 1,5 óra alatt megszült mindhármunkat én meg 20 órán át vajúdtam. Neki nem volt teje egyáltalán szinte, nem tudott szoptatni, belőlem dőlt a tej és 1,5 éves koráig szoptattam a fiamat.
Semmit nem lehet előre tudni és semmi nincs összefüggésben, teljesen random hogy mi hogyan alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!