Egyedülálló anyák, ti hogy boldogultok anyagilag?
Én már jó pár éve egyedül vagyok.
Legfontosabb valóban a lakhatás, ha az megoldott, akkor már onnantól minden könnyebb. Annak a nehéz igazán, akinek menni kell és nincs nagyon hova, pl albérletbe kell, na az nagyon nehéz lehet.
Én maradtam a közös házunkban, az exférjem költözött el, lemondott az eddig beletett pénzéről, az ő nevéről meg lekerült a hitel innentől, már csak én vagyok egyedül adós, így egyeztünk meg. A ház marad nekem, ő nem kér semmit, de a hitel innentől az enyém egyedül.
Amúgy dolgozok főállásban, 320 ezer nettó a keresetem plusz egyéb juttatások, kapom a 13 ezer családit, meg 80 ezer gyerektartást, plusz a nagyobb kiadások felét (pl iskolatáska felét , nagyobb tételű ruhavásárlás, sportfelszerelések) fizeti. Meg ott van havi kb 6-8 napot, akkor nyilván ott eszi, stb.
Most a koronavírusos időben kicsit én is aggódtam, mert belengették a fizetéscsökkentést meg ilyeneket, de végül nem jött el.
Hát nem egyszerű amúgy sokszor, de nekem jó, hogy viszonylag anyagilag sokat segít az apja.
Jogos, elszámoltam hirtelen :)
58e a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!