Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyukák hogyan...

Egyedülálló anyukák hogyan boldogultok és hogy megy a társkeresés?

Figyelt kérdés

#Egyedülálló, anya, kapcsolat, gyereknevelés,
2020. júl. 4. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Hál' Istennek itt van a családom, velük vagyunk, ez kifejezhetetlen szerencse és könnyebbség.

Cserébe a társkeresés egyáltalán nem megy. Én már gyerek előtt sem voltam népszerű, szóval ez várható volt, hogy gyerekkel már tényleg nem fogok kelleni a kutyának sem. Azaz nyilván a neten nyomulnának mindenféle problémás, beteg alakok, 20-30 évvel idősebbek, de ennyi. Élőben eleve csak házas vagy élettársi kapcsolatban lévő apákat ismerek meg, tehát még csak lehetséges jelölt sincs...

2020. júl. 4. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nincs gyerekem, de a legjobb barátnőm szingli anyuka, és mindig elmeséli a randizós történeteit. Ő azért elvan, néha gázosabb alakokkal is összeakad, de főleg normális palikkal találkozik. Bár hátrány, hogy van gyereke, de sokakat egyáltalán nem zavar, mivel azon kívül, hogy "van gyereked? - van", fel sem jön a téma. Szerintem akkor válik fontossá, amikor sokadik randiig eljutnak, és sor kerül a bemutatásra.
2020. júl. 4. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Tök véletlenül sikerült belebotlanom a jelenlegi férjembe. Nem kerestem partnert. Előző házasságomból már volt két fiam, ők akkor 2 és 6 évesek voltak.

Hosszú és rögös volt az út, de én szerencsés vagyok.

Amúgy nagyon hamar lehet szex partnert találni, főleg fiatalokat 😅

2020. júl. 5. 18:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Szexpartner lehetne sok, de már komolyabbat keresek.
2020. júl. 5. 20:44
 5/8 anonim válasza:
44%
Nagyon egyszerű, főleg ha nő vagy. Én sok mindent megtennék egy elvált, vagy nem elvált anyukáért aki csak szeretne egy "partnert". Én 23 vagyok és ha írna nekem egy nő vagy hívna, hogy "összefutunk"? Minden akadály nélkül igent mondanék. Látod, ilyen egyszerű :) Nem kell kötődni a fiatalabbakhoz, mert tudod, hogy úgy se lesz semmi több, ha meg többet akarsz akkor csak mondnai kell, egyszóval azt csinálnál pl velem amit akarsz :D
2020. aug. 6. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:
96%
nem mindig egyszerü, mert volt hogy a 12 éves lányomra bukott és nem is rám.
2020. okt. 8. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
5 évig neveltem egyedül. A szerelmet megtalaltam egy 20 éves barátság utan :) a világ legjobb férje és nevelő apja
2020. okt. 9. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Nehéz volt.

Engem rengetegen akartak, de vagy csak szexre, vagy az ellenkezője, már az elején úgy rám telepedett némelyik, és 1 hét után tervezgetett, hogy visszavonulót fújtam.

Igaz amúgy, hogy inkább a fiatalok voltak, akik betaláltak. Kedves férjem is ezekből került ki. Utólag visszanézve, ő is a fentebb említett stratégiát művelte, de ügyesen, mert fel se tűnt, és már nem tudtam tőle szabadulni, így rajtam maradt... Így jártam.

2020. okt. 22. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!