25 leszek és még nem szültem gyereket,nagyon elkéstem?
Párommal az esküvőt és egy gyereket is 29 éves korom utánra tervezzük. Hamarosan betöltöm a 25öt mindenhol 26-27 éves 2 gyerekes anyukákat látok! Nem azért mert én erre fókuszálok tényleg ezt látom! Szeretnék de csak 5 év múlva gyereket. És lehet csak egyet bár párom szerint kettő lenne ideális.
Kiöregedtem? Elkéstem? Már 4 éve asszonynak kellene lennem 2-3 gyerekkel de minimum 1?
Ti mikor hány évesen (nő) vállaltatok gyerekeket?
Párom családjában a bőőven 30+ os nőknek még nincs gyereke nem szültek. Tehát nem emiatt kérdezem.
Mert nincs benne? 25 évesen már bőven szülő korú. Az tök mindegy, hogy a mai elcseszett világban az a trendi ha 35-40 évesen szül. Valahogy évezredeken keresztül nem ez volt.
Ma már persze annak is örülhetünk ha 25 évesen legalább azt tudja kivel fog gyereket vállalni.
Szóval az a világ, ahol gondosan megtervezve, szerelemből és biztos anyagi háttérrel vállalnak az emberek úgy, hogy a várható élettartam is sokkal nagyobb az elcseszett, de bezzeg régenmindenjobbvót amikor a nyomorra, háborúra, pocsék élettartamra szültek ipari mennyiségben az emberek, és 10-ből jó, ha megérte 2-3 a felnőtt kort XD Öregem te se vagy egy ész.
Hála Istennek az én környezetemben nincsenek ilyen elmaradott, putrit és ipari elletést visszasíró emberek. Én pedig ha milliókat fizetnének se szülnék 30 alatt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
62-es erről mi a véleményed? Benne volt a korban, volt biztos anyagi háttér, meg minden. Megéri a társadalmi nyomásra vállalni? Milyen gyerek lesz a kérdezőéből, ha felnő? Tömegesen javasolták neki, hogy hagyja el a gyereket, és az egyik válaszban a kérdező is fontolóra vette. Na ezért nem szül más agymenésére az, akinek egy csöpp esze is van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!