25 leszek és még nem szültem gyereket,nagyon elkéstem?
Párommal az esküvőt és egy gyereket is 29 éves korom utánra tervezzük. Hamarosan betöltöm a 25öt mindenhol 26-27 éves 2 gyerekes anyukákat látok! Nem azért mert én erre fókuszálok tényleg ezt látom! Szeretnék de csak 5 év múlva gyereket. És lehet csak egyet bár párom szerint kettő lenne ideális.
Kiöregedtem? Elkéstem? Már 4 éve asszonynak kellene lennem 2-3 gyerekkel de minimum 1?
Ti mikor hány évesen (nő) vállaltatok gyerekeket?
Párom családjában a bőőven 30+ os nőknek még nincs gyereke nem szültek. Tehát nem emiatt kérdezem.
Tavaly volt az esküvőnk most várjuk az első babánkat 26 éves vagyok. Mivel alapból két gyereket szeretnénk így számomra ez optimális kor de kinek mi...
Anyum 31 volt mikor én születtem pl szóval az sem késő hiába mondja sok ember...
Nem csak a koron múlik hogy mikor szül gyereket az ember. Fel is kell tudni nevelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!