Szerintetek létezik nevelő célzatú verés? Tapasztalatok esetleg?
Volt benne részetek? Adtátok vagy kaptátok? Esetleg idővel változott a véleményetek róla?
Kort és nemet is írhattok, hogy árnyaltabb legyen a kép!
28 ekkora oltári baromságot rég láttam. Pedig nekem meg nincs bünti korú gyerekem. De talán ha en hibázok felnott emerkent intellektualisan és emocionalisan kicsit fejlettebb vagyok és átlátom az ok-okozati viszonyokat és a belátható következményeket. Ennek megfelelően tervet kovacsolok, hogy nem teszem újra ugyanazt a hülyeséget. Illetve ha olyan a hiba felelősséget vállalok a tetteimert.
Na egy gyereknek nincs meg sem felelősség érzete, sem át nem látja, hogy a tetteinek milyen következményei vannak. Ezért van az, hogy például nem büntethetők.
De a te elved alapján akkor elég egyszerű a világ, mert mindenki csináljon amit akar, jellemtől függetlenül max egy halk ejnye-bejnye aztan vagy hallgat rá, vagy nem. A világ meg picit káoszba fullad de nem gond.
Igen van értelme meg helye is. Párkapcsolatban, nem a gyereknevelésben. A férfi dominanciáját mutatja, illetve helyreigazitja a nem kívánt viselkedést.
36N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!