Mit tegyek, ha nem tudom eldönteni, hogy akarok-e gyereket?

11
Neked. Másnak nem az,ne bunkózz.
Kérdező..ezek minden felelős felnőtt emberben ott lappanganak. De..
1. A terhesség szívás,a szülés fáj,ezt le kell nyelni és csak a jó dolgokra koncentràlni( pl.mozog a baba,vásárolsz neki szép dolgokat,készülsz,etc).
2. Ha van stabil háttér, akkor egy gyereket simán felneveltek. Sokban van,de lehet spórolni ha úgy adódik. ( én sok mindent nem vennék meg a mai eszemmel,vagy vennék használtan). És nem kell MINDENT megadni..tanítani kell,hogy küzdjön meg a nagyobb dolgokért. Mi arra gyűjtünk,hogy a tanulmányait finanszírozzuk ha olyan pályát választ,azt fontosnak tartom,de pl.ha egy új "ájfonért" hisztizne,nem kapná meg..
3. Az,hogy beteg lesz,az megint lutri. Benne van a pakliban,de egyrészt te mindent megteszel,hogy csökkentsd a kockázatot ( vitaminok szedése,egészséges életmód), plusz azért szerencsére igen sok komoly bajt korán ki tudnak szűrni.
Az utolsó 2 aggodalmadra..
Ezek is bennem voltak,de gondolj bele,ha csak a hülyék/debilek szaporodnak,sose lesz egyensúly.. idővel nem lesznek normális gyerekek. Ezért próbálok majd minél rendesebb gyereket nevelni.
Nem lehet így élni,hogy mindenben a negatívat látod, mert rámegy az ember és elszállnak az évek úgy,hogy nem élvezed. Én is ilyen vagyok,de dolgozom rajta,hogy oldódjak kicsit. Szerintem ilyen aggodalmakkal te alkalmas vagy szülőnek. Aki utálja a gyerekeket vagy nem tudja magáról elképzelni,hogy anya/apa legyen,annak nem való és ez rendben is van, elfogadom. De amiket írtál,azon mindenki átmegy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!