Még sosem rúgtam be, nem tudom milyen érzés lehet. Be akarok rúgni, viszont úgy konkrétan nem tudom eldönteni milyen italokat szeretek. Mit ajánlanátok?
Elsőre lehetőleg ne szórakozóhelyen vagy ismeretlenekkel házibuliban rúgj be, hanem otthon vagy barátokkal, akikről tudod, hogy biztosan vigyáznak rád.
Milyen normál italokat, kajákat szeretsz? Édes? Sós? Keserűt bírod?
Édesek pl a koktélok, likőrök, édes pezsgők, ciderek, utóbbiak gyengébbek is.
Ha nem szereted az édeset, de a keserűséggel nincs bajod, sört kipróbálhatod. Száraz pezsgő, Jager már erősebb, főleg a Jagerrel óvatosan.
Ja és lehetőleg egyfélét igyál, ne mindent összevissza, mert az nagyon hamar beüt és egy tapasztalatlannak csúnya hányást okozhat (meg halálközeli másnaposságot).
Én sajnos alkoholista vagyok, de egészségügyi okok miatt már egyáltalán nem ihatok.
Számodra a kultúrált italfogyasztást javaslom, ahol nem a lerészegedés, hanem egy kellemes, társasági élethez, beszélgetéshez alkalmas, oldott állapot elérése a cél, minőségi alkoholtartalmú italok, kis mennyiségű fogyasztása során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!