Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Még sosem rúgtam be, nem...

Még sosem rúgtam be, nem tudom milyen érzés lehet. Be akarok rúgni, viszont úgy konkrétan nem tudom eldönteni milyen italokat szeretek. Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 16:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
5-ös, 19 éves vagyok. Kifejteném, hogy mi a helyzet. Igazából sosem ittam részegségig, 1-2x becsúszott hogy szakmai gyakorlat után állomáson megittam osztálytársaimmal egy sört, de ezen kívül semmi. Nem járok szórakozóhelyekre, szóval tényleg csak itthon, és csak kíváncsiságból. Gondolom ebből már egyértelműsíthető, hogy egyáltalán nincs alkoholra szükségem, és mégegyszer hangsúlyozom, hogy egyszer ki kell próbálni alapon csak.
2020. szept. 13. 20:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Normális válaszoknak ment a zöld, köszi :)
2020. szept. 13. 20:19
 13/14 anonim ***** válasza:
63%
Ha ittál sört,akkor azt megtudod inni.Azt javaslom.Megiszol mondjuk négyet,ötöt.Az szerintem elég is lesz neked.Még meleg van.Ilyen időben annyi könnyen lecsúszik.
2020. szept. 13. 20:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Az tényleg segítene ha leírnád amúgy milyen ízeket szeretsz, édeset, savanyút, keserűt akarsz-e inni, el akarod-e takarni az alkohol ízét vagy érezni akarod azt is.

Amit mindenképp javaslok: egyél előtte rendesen mert éhgyomorra hamar kiüt, de ne zabáld tele magad mert visszajön. Ha töményet akarsz inni, érdemes hozzá venni valami keverőt, könnyen lehet hogy magában nem bírod meginni. Mindenképpen csak egyfélét igyál, sok csúnya este kezdődött már úgy a történelemben hogy na akkor végigisszuk az itallapot. Szerintem jobb lenne ha nem egyedül lennél hanem egy barátoddal, biztonságosabb is és egyedül részegnek lenni nem annyira szórakoztató. Jegyezd hogy hány pohárral iszol, ha töményet vagy koktélt iszol akkor mérd ki felespohárral mert az ötödik-hatodik rumoskólánál már hajlamos duplákat keverni az ember(tapasztalat). Ne igyál gyors egymásutánban sokat, az alkoholnak kell egy kis idő amíg hatni hezd. Ha lehúzol egy feles vodkát, körbenézel, közlöd hogy ez nem hatott és lehúzol még ötöt akkor 20 perc alatt vége lesz a bulinak.

2020. szept. 16. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!