Melyik volt nehezebb, a terhesseg vagy a szulest koveto honapok? Miert?
Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 09:27
11/14 anonim válasza:
A covid miatt nekem mindkettő nehéz. Nem tudom/tudtam személyesen megosztani a terhességet, a gyerekágyas időszakot, babám dolgait a rokonokkal, barátnőkkel. Csak online vagy telefonon kommunikálunk, esetleg egy rövid időre maszkban találkozunk. De ez így nem ugyanaz..A férjem segít, de négy fal között kezd ingerszegény lenni a környezet.
12/14 anonim válasza:
Nem tom, egyik se volt olyan rossz. Amikor idehaza voltam egy hisztis 2 és félévessel meg egy csecsemővel, na az rossz volt :D
13/14 anonim válasza:
Nekem a terhesség volt nagyon rossz, a legelejétől kezdve veszélyeztetett lettem, volt hogy heteket feküdnöm kellett, voltak fenyegető vetélésre utaló jelek, ezt váltotta a fenyegető koraszülés besorolás, voltam visszatartáson 30 hetesen, stb. Császáros lettem végül, semmi rossz élményem nincs erről, a felépülés is könnyű volt, a babám pedig egy álom gyerek volt, szopizott rendesen, normálisan aludt viszonylag, nem volt hasfájós, bárhova el tudtam menni vele már az elejétől kezdve, tudtam mellette tanulni is, szóval nálam mindenképp a szülés utáni időszak a jobb.
14/14 anonim válasza:
Nekem a terhesség volt rosszabb. Magasvérnyomás, víz és pont végig izzadtam a nyarat. A frontoktól kivoltam. Nem mondom, hogy könnyebb kicsi babával de nekem mégis jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!