Meddig vereztetek szules utan? Ez alkati kerdes?
Figyelt kérdés
Harmadik babam utan vagyok gyerekagyas, meg boven verzek, 4hete szuletett, termeszetes szules volt. Elotte volt egy sima es egy csaszarmetszes is, mindkettonel 6hetig tartott.2020. nov. 21. 16:59
2/13 anonim válasza:
Mind a 4x 2 hétig m, de a vége már csak maszatolás volt.
4/13 anonim válasza:
Az elsőnél 4 hétig. A másodiknál megint 4 hét majd egy hétre elmúlt és egy hétig megint véreztem. Nem erősen de volt valamennyi.
5/13 anonim válasza:
En eleg sokaig,termeszetes szules volt de meg szules utan 7-8 hettel is volt pecseteles
7/13 anonim válasza:
Mindkétszer 6 hétig. Nagyon utáltam. Erős volt és fájdalmas, ráadásul a 8. héttől már rendesen menstruáltam.
8/13 anonim válasza:
8 hetig. De nekem voltak eleve problémák, nem akart elállni a vérzés, kellett is beavatkozás emiatt és az alvadási faktorom nem volt jó. Gondolom ezek is bezavartak azért.
9/13 anonim válasza:
10 hét. Rá ket hétre meg megjött.
10/13 anonim válasza:
3hétig véreztem, onnan az 5.hétig barnáztam. Azt 1 hét kimaradt, 6hetes kontrollon elkezdtem fogamzásgátlót szedni, onnan a 3.hónap végéig véreztem 😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!