Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császármetszés után meddig...

Császármetszés után meddig véreztetek? Volt olyan akinek a seb is vérzett?

Figyelt kérdés
Kicsit néha mintha a sebből is szivárogna vér, volt aki azt mondta hogy ez természetes, de nem tudom mutassam-e meg orvosnak. 10 napja császároztak, kell kapnom minden nap véralvadásgátlót (trombózis veszély miatt), lehet hogy ez is befolyásolhatja?
2011. dec. 3. 10:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Mint laikus azt mondanám hogy nem normális hogy vérzik a sebed főleg 10 nappal a műtét után,nekem abszolút nem vérzett még közvetlen utána sem(1 nappal utána mikor már láttam).

Szerintem mutasd meg dokinak vagy legalább kérdezd meg tőle hogy normális-e.

2011. dec. 3. 10:32
 2/17 anonim ***** válasza:
Sztem sem normális, hogy vérzik a sebed 10 naposan. Keresd fel a dokid!
2011. dec. 3. 10:57
 3/17 anonim ***** válasza:

Szia.

Császár után hüvelyi vérzésem kb.4 hétig volt.

A sebem egyáltalán nem vérzett.Amikor kiengedtek a kórházból meg kellett,hogy vizsgáljon egy orvos,akinek látnia és éreznie is kellett volna,ha a sebed nem megfelelően gyógyul.Engem 7 nap után engedtek ki,de úgy tudom,ma már nem kell olyan sokáig bennt feküdni,ezért most én úgy gondolom,hogy kb.6 napja,hogy otthon vagy...

A helyedben én megmutatnám a nődokimnak,hogy ő mit mond.Bár nem hiszem,hogy ez probléma,valószínűleg lassabb a sebgyógyulási folyamatod.

2011. dec. 3. 13:12
 4/17 anonim ***** válasza:

nekem sem vérzett a sebem, közvetlen műtét után sem.

Hüvelyi vérzés nálam kb. 2 hétig tartott, vagy még addig sem.

2011. dec. 3. 13:42
 5/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Hüvelyi vérzés természetes császár után, de a sebből nem!

Nekem azt mondták, hogy azonnal menjek, ha vérezni kezd, mert az a heg szétnyílásának a jele!

Hívd fel a dokidat, mindenképpen, beszélj vele!

2011. dec. 3. 15:17
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Felhívom az orvosomat, remélem nem lesz gond, hogy kórházban kelljen maradnom.
2011. dec. 3. 15:34
 7/17 anonim ***** válasza:
majd írd meg mi volt:)
2011. dec. 3. 16:28
 8/17 anonim ***** válasza:
csaszar utan 9 hetig vereztem huvelyi verzessel, de ezt a 9 hetet ugy kell elkepzelni 4 hetig egyfolytaba utanna egy nap szunet utanna viszajott masfel 2 hetig
2011. dec. 3. 18:42
 9/17 anonim ***** válasza:
tényleg majd írd meg mi lett:)
2011. dec. 3. 18:57
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem hívtam fel az orvost, de nemsokára indulunk az ügyeletre, ha Anyósom megérkezik.
2011. dec. 3. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!