Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi ideig véreztetek még...

Mennyi ideig véreztetek még szülés után?

Figyelt kérdés
A héten lesz 5hete már, és még mindig jön, nem az az élénk piros, hanem rózsaszínű, és elég a tisztasági betét! Meddig tart ez még?
2013. jan. 1. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem amikor mentem a 6 hetes kontrollra előtte 2 nappal múlt el.
2013. jan. 1. 22:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Én kb 2 hétig. Szoptatsz? Elvileg aki nem szoptat annak tovább is tarthat, de szerintem ez még nem olyan vészes, többektől is hallottam már hogy elhúzódott ennyi ideig, és nem volt semmi bajuk.
2013. jan. 1. 23:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen szoptatok!
2013. jan. 2. 00:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem kereken 4 hét volt, de én azt hallottam, hogy 6 hétig normális, bár nem tudom, hogy ez mennyire szent írás...

Egyébként az utolsó 2-3 hétben nekem is ilyen enyhe volt, és egyik napról a másikra, mintha elvágták volna...

2013. jan. 2. 00:53
 5/8 anonim ***** válasza:
4 hete szültem, és még mindig jön,nekem sem élénk piros és szintén tisztasági betét elég. Kiváncsi vagyok meddig fog tartani..
2013. jan. 2. 07:05
 6/8 anonim ***** válasza:
6 hetes kontroll előtt pár nappal múlt el.
2013. jan. 2. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
6 hétig véreztem + utána még 1-1,5 hétig volt ilyen rózsaszínes folyásom, azóta semmi.
2013. jan. 2. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, akkor még igyekszem türelmes lenni!
2013. jan. 2. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!