Nektek meddig fájt vagy volt érzékeny ott lent a szülés után? és meddig véreztetek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 19:25
1/3 anonim válasza:
Talan 5 nap se. Az elso kerdesedre nem tudom a valaszt mert csaszaros voltam de a csontjaim nagyon sokaig fajtak mire vissza kerultek a helyukre pedig mindossze 4 cm-re nyiltam. - ezert volt csaszar a vege sajnos.
2/3 anonim válasza:
Első babával brutál volt, egy évig fájt kb. Vérzés 5 hét.
Másodikkal 2-3 hónapig még érzékeny. Vérzés talán 3 hét.
Harmadikkal szuper. Vérzés 2 hét aztán 3 hét barnázás.
3/3 anonim válasza:
Szülés után még 4-5 hónappal elég érzékeny volt, de csak akkor ha szeretkeztünk, és csak a legelején. Ha ültem vagy mozogtam, fürödtem úgy nem. Akkor csak az első héten volt rossz. Vérezni 3 hétig véreztem. Első héten jobban, de elég volt az ALlways éjszakai betétje (szülés után is elég volt, nem kellett a Tena vastag betétje). 2. héttől meg csak tisztasági betét volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!