Így ítélhetik az anyának a gyereket, ha, elindítja a gyermekelhelyezési pert? Van valami esély rá?
Figyelt kérdés
A nő alkoholista volt, de letette a piát. Amikor megszülte a gyermeket, utána megint elkezdett inni és többször is öngyilkosságot próbált elkovetni, depressziós is volt. 2 évesen a gyereket az apjának ítélte a bíróság. Most a gyerek 8 éves, 4 és fél éve tiszta. A gyereket azóta egy évben csak 3x látja, 2 hetet van nála nyáron, 2~3 napot szokott nala lenni őszi szünetben, és a karácsony második napjától január 2-ig együtt töltik. Azért csak ennyit van az anyjával, mert ő az ország egyik végébe lakik, a gyerek meg az apja a másik végén.2020. nov. 20. 23:26
1/6 anonim válasza:
Szerintem inkább nem, ha a gyereknek jó helye van az apjánál.
2/6 anonim válasza:
Szerintem mar nem. Az apa a megszokott kornyezete a gyereknek, ha meg van midene, max a látogatás gyakorisagat szabalyozhatjak, de azt is az anyanak kell megoldani ha tobbet akarja latni.
3/6 anonim válasza:
Nem, a megszokott környezetből nem akarják már kiszakítani. És jól is teszik.
4/6 anonim válasza:
Nem. És kedves anyuka pedig a gyerek érdekét nézze ne a saját önzőségét. A gyerek jó helyen van az apukánál.
5/6 anonim válasza:
Nem, de gyakori láthatást fognak ítélni(saját maga miatt látja ilyen keveset, vagy nem engedték az alkohol és a depresszió miatt?), esetleg hivatkozhat arra, hogy nagyon messze van, akkor megkaphatja a szüneteket vagy teljes hétvégéket..
6/6 anonim válasza:
Szerintem is, ahogy a fentiek írják. Csak annyit fűznék hozzá, hogy minden elismerésem a talpraállásért. Nem lehetett könnyű munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!