Van esély így rá, hogy a terhességi elhízás elkerüljön?Vagy ez alkati kérdés is, egyéni?
Szuper, hogy odafigyelsz, de ha mégis elcsúsznának a kilók, akkor se keseredj el. Ez egy más állapot, ilyenkor nem minden múlik rajtad. Nem uralod, úgy a tested, mint máskor.
Sokszor a végére megugrik a mérleg, de ez sok esetben csak víz. Ami aztán napok alatt el is tűnik ha megszületett a baba.
Már odafigyelsz, ennél jobban nem kell rágörcsölni. Ha eddig nem sportoltál, akkor ne most kezd el. De ha jól esik sétálni, kirándulni akkor azzal még segithetsz.
Túl aggódod. Alkati kérdés, és minden terhesség más még ugyanannál a személynél is.
Én 15 kilót híztam, ebből 12 az utolsó 8 hét. 4 héttel a szülés után ugyanannyi kiló vagyok, pedig nem szoptatok, így az nem befolyásolja.
És én még kövéren is kezdtem 165/81.
Ismerős, van vagy 45-50 kiló, 29-et hízott, és ő is pikk pakk ledobta.
Anyám 2 első terhessége alatt nem hízott, velem 30 kilót ami rajta is maradt.
Tök mindegy mennyit mutat a mérleg, ha nagyrésze pl vizesedés.
Egyél egészségesen, sétálj nagyokat, legyél boldog. Ennyi.
Nem alkatinak mondanám, hanem a hormonok játékának.
Első terhesség +22 kg, második +6 és közel azonos kilóról indultam, s kb. ugyanúgy ettem, mozogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!