Mit tesztek azért (lehet-e tenni egyáltalán), hogy a
terhesség alatt is vonzóak maradjatok?
Figyelt kérdés
Bizonyosan vannak olyanok, akik - különösen, ha az első - nagyon féltek attól, hogy a terhesség alatt nagyon elhíztok, "szétfolytok", egyszerűen nem maradtok vonzóak.Ugyanakkor a legfontosabb a baba fejlődése, ennek kell alárendelni mindent, ebből következően természetesen a nagyobb étvágy, később a kevesebb mozgás. Lényegében: mit tettetek, tesztek a vonzó külső megőrzése érdekében, lehet-e egyáltalán tenni valamit, vagy úgyis adottság kérdése, hogy kinek a külsejét hogyan befolyásolja a terhesség?
Én cukorkockázat miatt 160g szénhidrát diétán éltem/élek, teljesen jól tartható volt, a babának is egészséges és nekem is az volt. Volt ismerősöm, aki ezzel egy dekát nem hízott a terhesség alatt. Orvos kontrollálta, egészséges mindenki. Nem koplalás, vegyesen lehet enni minden félét, csak nem ész nélkül. Szerintem a mozgás is ilyen. Egyáltalán nem tanácsos kevesebbet mozogni, simán lehet sportolni, egész várandósság alatt. Aki akar, tesz érte.
2014. dec. 1. 09:24
2/8 anonim válasza:
Én a terhesség előtt is csinos voltam,nem kell diétáznom, mert eleve nem eszek zsíros cuccokat, túl sok szénhidrátot, stb.
Én félek, mert, ha meg is hízok, tudom, h hamar le fog menni a túlsúly.
Nyilván fog változni a testem, de én ezt már elfogadtam, megbékéltem vele. Majd abból hozom ki a legjobbat, amit a gép dob.
2014. dec. 1. 09:26
3/8 anonim válasza:
Én 20 éve tornázom,most se hagyom abba,sokkal jobban érzem magam edzés után.Sok vizet iszok és amit megkívánok megeszem.
2014. dec. 1. 09:38
4/8 anonim válasza:
Nekem azért szerencsém volt mert nem voltam/vagyok kivanos.
Ugyanúgy festettem magam miikor megyek valahova, fodrászhoz is járok.
Szerencsére össz 6kgt hiztam, kB ugyanúgy nézek ki mint előtte csak van egy hatalmas hasam :D
37hkm
2014. dec. 1. 09:44
5/8 anonim válasza:
Az elején volt egy pár hét, amikor állandóan éhes voltam, bármit és bármennyit meg tudtam volna enni. Na, ezt nem volt szabad. Reggel átgondoltam, hogy mit fogok enni és mikor, úgy csomagoltam a munkahelyemre. Inkább 5x ettem, kevesebbet. Ha ezt nem kontrollálod, akkor nagyon meg lehet hízni már az elején. Szerencsére kívánós nem voltam. Én így 8 kg hízással megúsztam mindkét gyereknél.
2014. dec. 1. 09:49
6/8 anonim válasza:
Férfi vagy?
Én egyáltalán nem féltem attól,hogy elhízok, attól meg pláne nem,hogy szétfolyok. Ugyanugy ettem mindent mint terhesség eltt, kicsit jobban figyeltem,hogy több zöldséget gyümölcsöt egyek, lányomnál is pl csak 9 kilót híztam azt is hasra, hátulról senki nem mondta meg,hogy terhes vagyok. Egyébként sok férfi mégszebbnek látja a párját terhesen.
2014. dec. 1. 09:55
7/8 anonim válasza:
Valamilyen szinten alkat kérdése, van aki jobban kívánós,egyszerűen muszáj ennie,van aki a diéta miatt nem hízik, speciel én ettem ami jól esett és alig híztam 10 kg-ot mindkét terhességem alatt.Vizesedni sem vizesedtem egyáltalán.
Ami szerintem a legfontosabb az a lelki egyensúly...tudom nehéz,főleg a végén,mikor már tényleg teher lehet a várandóság,de erre az időszakra is igaz(ami a szülés utáni időszakra is),hogy ha az ember elhagyja magát és nem figyel oda magára,akkor egyáltalán nem vonzó....Én már láttam olyan kismamát,aki elég sokat felszedett,plusz totál bevizesedett terhessége végére,mégis úgy "ragyogott",hogy ez abszolút széppé tette!!Én is igyekeztem erre figyelni,nem hagytam el magam,nem öltözködtem slamposan és mindig mindenki dicsért milyen csinos és szép vagyok,pedig komolyan csak boldog voltam:)
2014. dec. 1. 10:31
8/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az, hogy vonzó vagy-e vagy sem, nem kilók és nem adottság kérdése. Öltözz továbbra is csinosan, sminkeld magad, a hajad legyen kifogástalan, mint a terhesség előtt! Ne legyél slampos! De elsősorban nem ettől fog a külvilág vonzónak, vagy kevésbé vonzónak találni. Hanem a kisugárzásodtól, hogy látszik-e, hogy jól érzed magad a bőrödben, hogy boldog vagy-e. Most 26h+4n-os vagyok, kívánós vagyok, és nem fogom vissza magam, nem mozgok tudatosan, csak a több mint 200 nm-es házunkat tartom rendben és hetente görkorizok a kislányommal. Eddig 10 kg van rajtam. Feltehetőleg 18 kg körül lesz a vége, mint az első terhességemnél. (Szülés után 5 nappal 10 kilóval voltam kevesebb (nagy része víz volt), a maradék magától tűnt el diéta és mozgás nélkül.) Mindeközben alig győzöm bezsebelni napi szinten a bókokat férfiaktól és nőktől egyaránt, a páromról nem is beszélve. Ha te nőiesnek, gyönyörűnek, boldognak érzed és látod magad, sugárzol, a külvilág is így fog látni téged.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!