Ha a szülők kifejeztten magasak de a nagyszülők nem, akkor van esély alacsony gyerekre?
én 184 vagyok a férjem 189:)
másik kérdésem, hogy én nem vagyok kifejezetten szép, sőt inkább az átlagon aluli felé hajlok, a férjem viszont jóképű... mi kell ahhoz, hogy szép gyerekünk legyen?
Kérdező, nem bántásból mondom, de szerinted ha két szép és tanult embernek fogyatékos gyereke születik, akkor az nem azt jelenti, hogy bármi megtörténhet?
A másik, hogyha recept lenne arra, hogyan kell szép gyereket készíteni, akkor azt biztos itt a gyakorikérdéseken tudnád meg?
A harmadik, hogy ami neked szép, az nem biztos, hogy nekem is szép. Pár éve kikiáltották a világ legszebb gyerekét, de van legszebb ikerpár is. Hát nem azért mondom, de semmi szépet nem látok rajtuk. Ha a gyerekeknek úgy kell kinézni, mint egy modellnek, mert most az a szép, akkor én láttam már ezerszer szebb gyerekeket is, akik nem mini modell kinézetűek voltak.
Ha ilyen érzésekkel küzdessz inkább bele se vágjatok.
Igen van rá esély.
Nálunk pont ellenkezőleg van. Mindenki alacsony. Egyedül apum magas 180cm, de szerintem férfinél az normál. Én 175cm lettem nő létemre. Én vagyok a legmagasabb a családba. Uncsitesóim, anyum, tesóm, nagyik mind alacsonyak.
Sőt a fiamnak kék a szeme,amire kicsi volt az esély, mivel nálunk mindenki barna szemű. A páromnál pedig csak 3 kék szemű van a családba. Ő az apuja, és az anyai nagyija.
Nem ekkora extrem
De én 174 vagyok férjem 187
Gyerek 2 évesen a 6-9 hós ruhákat hordja...
Talphossza, mint egy 1 évesnek
Anyósomra ütött /155 cm/
Simán lehet.
Én pl. 190 cm vagyok, férjem 180 körül, ám az ő szülei kifejezetten alacsonyak, a 165-öt sem nagyon érik el.
Vélhetően rájuk ütöttek a gyermekeink, a fiúnk 170 körül van, lányunk 150.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!