34. Héten meg semmi kelengye nincs megvéve és lehet hogy beindult a szülés?
Tudom, furcsa az, hogy semmi nincs megvéve, de nagyon babonás vagyok. A családban volt már vételes és halva született baba is, így a férjemmel úgy döntöttünk, hogy csak a 35-36 héttől fogunk vásárolni. Pár órája fájdogál a hasam és végig futott az agyamon, hogy ha most indulna be a szülés akkor semmi sem lenne a kicsinek.
Eddig 2 erősebb görcsölés volt ami 20-40 perc különbséggel jött. Szerintetek megindult?
Nem szeretném feleslegesen felhívni az orvosom.
A másik, volt aki a pici születése után vett meg mindent vagy kozvetlen szules előtt ? Mennyire volt néhez utána/ közvetlen előtte beszerezni a kelengyét?
32, sorold, hogy mi más kell az első napokra? :)
Mi más kell, ami nem ér rá pár hetet, míg a legpesszimistább számítással, leglassabb esetben kiszállítják?
Jajj de szánalmas istenem
ALAP felszerelésért.
Gondolom ti vagytok azok a nők aki dec.24.én zàrás előtt szaladnak wc papírt venni, meg tampont... És hasonló dolgokat amit egész évben megvehettetek volna, de jovanaz, ráér még... Utolsó percbe meg szétszedik a boltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!