Anyukák, ti szoktatok külföldről rendelni babacuccokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Első babás kismama vagyok és az érdekelne, hogy ti milyen külföldi webshopokat ajánlotok ami jó és megbízható. Szeretnék rendelni ezt-azt de a magyar oldalakon nem mindig jönnek be a számításaim. A skandináv stílus tetszik leginkább. Bútortól a ruháig bármi jöhet! Köszönöm a válaszokat. :) 19hkm
Eddig csak falmatricát rendeltem e-bayről. Őszintén szólva a magyar oldalakkal is vannak némi fenntartásaim, mióta 6 hete várok egy rohadt matracra, amire 2 hetet mondtak anno, és még mindig nem érkezett meg.... Amúgy letojnám ha nem tölteném lassan a 34. hetet és szeretném egyben látni a babaszobát.
És ez Magyarország, külföldre nem tudom hogyan tudnék panaszt tenni ilyen helyzetben.
Aliexpressrol rendelek a kislanyomnak nagyon reg ota. Igaz varni kell ra 4-6hetet igy mindig ugy rendelek hogy a nyari rucikat mar tel vege fele meg rendelem illetve a teli ruhakat meg mar nyar vegwn osz elejen. Ja es 1szammal nagyobbat rendelek.
2019. máj. 16. 12:30
4/9 anonim válasza:
Wishről rendeltem rengeteg műanyag játékot a babakonyhába. Vágható egybe pakolható ételeket, eszközöket. Ruhát aliról vettem, jó minőségűek ha lehet dhl szállítást keresek rövid időn belül.
Amazonról vettem gyerek ágyat. Piros jeep formájút, 2 héten belül megjött
Bocs az off miatt,de 1-es reklamalhatsz,ha pay pallal fizettel a penzedet is visszakapod.Jelezd az eBay felé hogy nem kaptad meg a rendelt árut.Nem tudom nézted e milyen országból rendeltel,mert általában Kínából érkezik későn a rendelt termék, csak az ebayen írnak angol,német céget de Kínából szállítanak.
2019. máj. 16. 13:50
7/9 anonim válasza:
Ruhákat szoktam Next-től. Imádom :)
2019. máj. 16. 14:52
8/9 anonim válasza:
13:50 Köszönöm, de az e-bay-el soha semmi gondom nem volt, ott ismerem a kiszállítást, mindig tudtam vele kalkulálni. Egy magyar oldal (babaszafari) ami lassan 6 hete ül a pénzemen és csak ígérget. Emiatt nem merek nagyobb kaliberű dolgokat külföldről sem rendelni, meg már itthonról sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!