Kisbabás anyukák, milyen a frizurátok?
nekem is hullott szülés után nagyon, elmentem fazonigazításra fodrászhoz, de félreértette, mit akarok, és rövidre vágta. Olyan csajos rövidre, nem fiúsra. Kicsit megszeppentem, a férjem nemkülönben, még sosem látott rövid hajjal. De nem bántam meg, bár ezekben a melegekben alig vártam, hogy annyit nőjjön, hogy többé-kevésbé össze lehessen fogni, mert utálom, ha melegem van ésa szemembe meg a nyakamra lóg a hajam. Izzadok tőle.
Különben a fiam ebbe is ugyanúgy csimpaszkodik, mintha hosszú lenne. Már nem hullik. Nem azért fogom megint levágatni, mert úgy parktikusabb a gyerek szempontjából, hanem azért, mert nincs kész a fürdőszobánk, és ebben a felemás helyzetben könnyebben boldogulok rövid hajjal. Ha kész lesz a lakás, visszanövesztem:)
11:36-os
Már vayg 15 éve 5-6 hetente járok fodrászhoz festetni, vágatni, van 2 gyerekem.
A frizurám mindig változó, de rövid már nagyon nagyon rég nem volt.
Vállig érő hajam volt, aztán 6 hetesen rövidre vágattam.
Most megint növesztem, állig érő, hátul felnyírt fazont választottam, mert jön a sapka-szezon és az égnek zselézett hajra nem jó a sapka :-)
Nekem hátközépig érő hajam van, szinte mindig copfban hordom. Nem a fiam miatt, hanem mert így kényelmes. A kiengedéssel hadilábon állok, mert a hullámos és a göndör között vagyok félúton, és copfozástól megnyúlik a hajam, és kiengedve a gumi környékén van egy egyenes rész. :(
Én is sokat agyaltam, hogy mit kezdjek vele. Levágatni nem akarom, mert akkor még jobban begöndörödik, és sajnos még nem láttam olyan rövid göndör frizurát ami tetszene. főleg, hogy nagyon kerek a fejem. Csatolni pedig nem szeretem, mert mindig úgy érzem, hogy összeböködi a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!