Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy működik a beöntés?...

Hogy működik a beöntés? Mennyire fájdalmas?

Figyelt kérdés
2020. nov. 7. 12:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Bedugnak egy csövet és vizet öntenek be.

Nem fájdalmas,csak kellemetlen

2020. nov. 7. 12:11
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

Semennyire nem fájdalmas. Langyos vizet öntenek a fenekedbe, utána elküldenek vécére. Ennyi.

Én is nagyon tartottam tőle, de így utólag a szülés legkellemesebb részének ítélem :)

2020. nov. 7. 12:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem fájt.
2020. nov. 7. 12:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rohadtul fajt,mert szarzon dugtak fel uveg csobet,sikosito,krem nelkul. Kb orditottam es le is csesztek. Pont be volt gyulladva az aranyerem. Mashol is ez a modi? Vagy csak en jaryam igy?:/
2020. nov. 7. 13:42
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Szarazon,uveg csovet. Bocs az elirasert.
2020. nov. 7. 13:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem beöntést kaptam, hanem egy kúpot, amitől pár perc alatt kiwcztem mindent.
2020. nov. 7. 14:07
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy jobb helyeken már nem is adnak beöntést, max ha kéred.
2020. nov. 7. 14:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem kaptam, szerencsére, ahol szültem, már nem a rutin része ez a hülyeség
2020. nov. 7. 14:15
 9/13 anonim ***** válasza:
79%

Egyáltalán nem fájdalmas, kicsit kellemetlen.

"Amúgy jobb helyeken már nem is adnak beöntést, max ha kéred"

Nálunk kötelező volt, és úgy gondolom teljesen jogosan, mert inkább elviselek egy ilyen kis kellemetlenséget, minthogy kitolásnál kijöjjön és a kakiba jöjjön világra a baba.

2020. nov. 7. 15:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálam így volt:

Bevittek egy szobába, felfeküdtem egy vizsgáló ágyra (mint a nőgyógyásznál) és ágytállal alattam (nem azon feküdtem, csak alattam volt) megkaptam a langyos vizet, kérte a nővér hogy tartsam bent - ez volt a legnehezebb nekem - és egy kis idővel később mondta hogy engedjem ki. Semmi gond nem volt. Az ágytál miatt eleve tisztán maradt körülöttem minden.

2020. nov. 7. 17:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!