Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem vállalsz második...

Miért nem vállalsz második gyereket?

Figyelt kérdés
És azok akik vállaltak megbantak? Miért?

2020. nov. 5. 17:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
Én sem értem. Kit érdekelnek a három gyerekes válaszolók?
2020. nov. 5. 18:23
 12/27 anonim ***** válasza:
38%
11: A Kérdezőt: "És azok akik vállaltak megbantak?"
2020. nov. 5. 18:28
 13/27 anonim ***** válasza:
33%
10: Melyik _A_ kérdésre? Három kérdés van!!
2020. nov. 5. 18:29
 14/27 anonim ***** válasza:
87%

A 9es miért van lepontozva??

Azért nem vállalok 2. gyereket, mert a férjem nem akar másodikat. Egyedül meg nem tudok gyereket csinálni :).

2020. nov. 5. 18:47
 15/27 anonim ***** válasza:
93%
Mert egyedülálló anya lettem. Egyébként két gyereket akartam, de két pasitól nem szeretnék bevállalni kettőt, ha válás lenne a vége akkor egyrészt két gyerekkel maradnék egyedül, másrészt kétfelé kellene figyelni a láthatásra stb. Úgyhogy egyke lesz.
2020. nov. 5. 19:06
 16/27 anonim ***** válasza:
62%
#14 véletlen a pirosra nyomtam pedig nem azt akartam, hanem a zöldet. Szánombánom bocsi :/
2020. nov. 5. 19:20
 17/27 anonim ***** válasza:
92%
Nem bírnák kettővel, néha még egyhez sincs türelmem.. Most is itthon van mert volt fertőzött az oviba, majdnem egész októberben is itthon volt, még egy mellett se tudok visszamenni dolgozni.
2020. nov. 5. 19:24
 18/27 anonim ***** válasza:
67%

Millió ellenérvem volt. Nehéz, problémás terhesség, a császármetszés, hogy félek, hogy most még nehezebb lenne, hogy így kényelmes anyagilag is meg mindenhogy, hogy jó nekünk így hárman, hogy egy igazi kis szörny lesz, és azt fogjuk érezni, hogy elrontottuk vele az idilli kis életünket, hogy kicsi a lakás, hogy nincs elég türelem stb.

Aztán lett egyetlen érv mellette: hogy vágyunk rá :) Így 3,5 évvel a kislányunk után született egy kisfiunk, aki egy hipercuki gyerek, de tényleg. Jókedvű, mindig mindenkire vigyorog, az az elolvadsz tőle típus. És sokkal könnyebb vele, mint a nővérével volt. Már 2 éves lassan, de tényleg azt érzem, hogy őt aztán kár lett volna kihagyni. Közben költöztünk, úgyhogy már a lakás sem kicsi :D

Nem bántam meg, nagyon nem :)

2020. nov. 5. 20:19
 19/27 anonim ***** válasza:
82%

Mert egyre inkább azt érzem, hogy nagyon rossz irányba halad a világ. Nem a vírusról írok most, hanem úgy mindenről. Persze a covid is rájátszik, az egészségügy alapból sem volt a toppon, de most kész katasztrófa. Nem szeretnék most kismama lenni.

Másrészt a munka miatt, pedig nem vagyok egy karrierista, de gyerek mellett mégegyszer nekifutni ennek az egésznek nem szeretnék. Htb meg nem leszek, az biztos.

Magát a terhességet imádtam, a babás korszakot is, jó is volt itthon az a két év, de ami utána jött, azt nem szeretném soha többet.

2020. nov. 5. 20:27
 20/27 anonim ***** válasza:
89%
Mert szörnyű volt az első szülèsem.
2020. nov. 5. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!