Kisbabás anyukák, milyen ételeket szoktatok baba mellett gyorsan megfőzni?
Hálás lennék pár ötletért, valahogy alig jut valami az eszembe.
Folyton lecsót meg melegszendvicset csinálok, már unom.
A baba nem alszik 10-15 percnél többet, ha nem fekszem mellette, kb ennyi időt tud magában eltölteni hintában, szőnyegen mielőtt eszébe jut, hogy igazából üvölthetne is:)
Ti mit szoktatok pár hós baba mellett főzni?
Sajnos nem fér bele, hogy folyton rendeljünk.
Én is vacsira főzök, ebédre minek? Senki sincs itthon csak én meg a baba aki még nem eszik.
Este viszont több ember is ehesen esik haza.
Én előkészítek mindent napközben.
Leteszem reggel a gyereket a konyhában felállított habtapira, játszik, én meg elmosogatok, letörlöm a pultot, főzőlapot, asztalt, felseprek, felmosok ha kell. Ha meg a gőgicsélés, akkor bohóckodok közben, énekelek, vagy beteszem a pihenőszékbe, ahol hatalmas energiával hintáztatja magát. Közben megcsinálom a kávém, rendbe teszem a nappalit.
Mivel folyamatosan szórakoztatom a kis sz@rost 💕 van 1,5 óra míg ezeket megcsinálom, ezalatt ő is kifárad.
Leteszem aludni, hál isten alszik egyhuzamban 45 percet, 1 órát, az az énidőm, filmezek, kockulok, netezek, lógatom a mellem.
Felkel, eszik, vissza a habtapira, en meg felszelem a húst/megpucolom a krumplit/bekeverem amit be kell, tehát a macerásabb részét megcsinálom, szintén bohóckodva. Ezek mennek a hűtőbe. Utána játék, ez az, bolt, séta ha olyan az idő, este meg mikor a férjem hazajött, és pihent kicsit, átveszi, addig én összedobom a kaját, eszünk, pancsi, alvás, és az este a miénk.
Szóval ha nem alszik 15 percnél többet nélküled, akkor előbb azt kellene elérni, hogy aludjon. Legalább lenne egy kis nyugi napközben.
5.5
Általában beválik a napirendünk, de ma pl. most 1-ig aludt majdnem extra 3 órát a 6 órás kelés után. Nagyon jó az alvókája. Ez sokaknál nem áll fenn. Na meg fog szerintem ez még változni.
Semennyit. 2 hós korában volt a fordulópont. Addig azt hittem hiba volt gyereket vállalni, mert éjszaka is óránként kelt, és egész nap sírt.
Mostanra álom baba, de ő az ügyes, nem én.
23as vagyok. Nem vagyok benne biztos, hogy hasfájós volt, szerintem csak álmos, mert sehogy se akart aludni.
2-3hós kora között javult meg a dolog, amikor hasra tettem le inkább aludni.
A célom egyébként az, hogy önálló legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!