Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisbabás anyukák, milyen...

Kisbabás anyukák, milyen ételeket szoktatok baba mellett gyorsan megfőzni?

Figyelt kérdés

Hálás lennék pár ötletért, valahogy alig jut valami az eszembe.

Folyton lecsót meg melegszendvicset csinálok, már unom.

A baba nem alszik 10-15 percnél többet, ha nem fekszem mellette, kb ennyi időt tud magában eltölteni hintában, szőnyegen mielőtt eszébe jut, hogy igazából üvölthetne is:)

Ti mit szoktatok pár hós baba mellett főzni?

Sajnos nem fér bele, hogy folyton rendeljünk.

2020. nov. 5. 10:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
20 jaja én is így szoktam, ha rászánom magam 🙂🙂
2020. nov. 5. 13:04
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Átálltam esti főzésre, így vacsira ettük a frisset és másnap ebédre a másik felét. Akkor álltam neki, amikor a férjem itthon volt. Kb fél éves koruktól simán meg tudtam mellettük bármit csinálni, egy évesen meg már segítettek sajtot pakolni a pogira vagy adogatták a hozzávalókat. 😊
2020. nov. 5. 13:18
 23/31 anonim ***** válasza:
58%

Én is vacsira főzök, ebédre minek? Senki sincs itthon csak én meg a baba aki még nem eszik.

Este viszont több ember is ehesen esik haza.

Én előkészítek mindent napközben.

Leteszem reggel a gyereket a konyhában felállított habtapira, játszik, én meg elmosogatok, letörlöm a pultot, főzőlapot, asztalt, felseprek, felmosok ha kell. Ha meg a gőgicsélés, akkor bohóckodok közben, énekelek, vagy beteszem a pihenőszékbe, ahol hatalmas energiával hintáztatja magát. Közben megcsinálom a kávém, rendbe teszem a nappalit.

Mivel folyamatosan szórakoztatom a kis sz@rost 💕 van 1,5 óra míg ezeket megcsinálom, ezalatt ő is kifárad.

Leteszem aludni, hál isten alszik egyhuzamban 45 percet, 1 órát, az az énidőm, filmezek, kockulok, netezek, lógatom a mellem.

Felkel, eszik, vissza a habtapira, en meg felszelem a húst/megpucolom a krumplit/bekeverem amit be kell, tehát a macerásabb részét megcsinálom, szintén bohóckodva. Ezek mennek a hűtőbe. Utána játék, ez az, bolt, séta ha olyan az idő, este meg mikor a férjem hazajött, és pihent kicsit, átveszi, addig én összedobom a kaját, eszünk, pancsi, alvás, és az este a miénk.

Szóval ha nem alszik 15 percnél többet nélküled, akkor előbb azt kellene elérni, hogy aludjon. Legalább lenne egy kis nyugi napközben.

2020. nov. 5. 13:57
 24/31 anonim ***** válasza:
80%
Utolso (23) hany honapos a babad? Tetszik a napirendetek!
2020. nov. 5. 14:01
 25/31 anonim ***** válasza:
76%

5.5

Általában beválik a napirendünk, de ma pl. most 1-ig aludt majdnem extra 3 órát a 6 órás kelés után. Nagyon jó az alvókája. Ez sokaknál nem áll fenn. Na meg fog szerintem ez még változni.

2020. nov. 5. 14:15
 26/31 anonim ***** válasza:
88%
23: 2 honaposan mennyit volt el a babad magaban emlekszel?
2020. nov. 5. 14:30
 27/31 anonim ***** válasza:
88%

Semennyit. 2 hós korában volt a fordulópont. Addig azt hittem hiba volt gyereket vállalni, mert éjszaka is óránként kelt, és egész nap sírt.

Mostanra álom baba, de ő az ügyes, nem én.

2020. nov. 5. 14:45
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Bármit megfőzök amit eddig, csak szakaszosan. Többször elzárom a gázt ha épp úgy adódik. Az első hónapokban mellettem volt a konyhában, babakocsiban, énekeltem és bohóckodtam neki főzés közben. Később a pihenőszékkel is nyertem plussz 20 percet míg nézelődött. Amit lehet nem is a konyhában csinálok, pl zöldségpucolás, hanem a földön ülve amíg játszik mellettem. Nehéz. Van olyan nap hogy délutánra még mindig sehogy sem állok, és csak este lesz valami abból amit reggel elkezdtem. De ez van, nem érzem emiatt rosszul magam, a Kislányom fontosabb. 🙂 Leginkább amikor este itthon van a férjem, akkor tudok haladni.
2020. nov. 5. 15:25
 29/31 anonim ***** válasza:
52%
23: hasfajos volt? Szuperjo az a napi rutin amit irtal, en is igy szeretnem majd csinalni:) mi meg csak 2 ho 11 naposak vagyunk de minden nap berakom a pihenoszekbe es a jarokaba hogy szokja az onallo jatekot :)
2020. nov. 5. 15:45
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

23as vagyok. Nem vagyok benne biztos, hogy hasfájós volt, szerintem csak álmos, mert sehogy se akart aludni.

2-3hós kora között javult meg a dolog, amikor hasra tettem le inkább aludni.

A célom egyébként az, hogy önálló legyen.

2020. nov. 5. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!