Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem nem tud dönteni, mit...

A férjem nem tud dönteni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már 3 éve házasok vagyunk, előtte 5 évig jártunk, ebből szintén 3at együtt éltünk. Ő a 31et töltötte be nyáron, én a 27et októberben. A körülmények teljesen megfelelőek. Azonban bármikor ha szóba kerül a babatéma, mindig az a válasz hogy majd később, még nincs kész rá, még várni akar. De ha azt mondom hogy akkor nem muszáj lennie, elleszünk ketten is, akkor meg azt nem lehet, gyereknek lennie kell, ő nagyon akar. Kérdezem, mikor? Majd egyszer, majd később, ha kész lesz rá. Most ezt mire véljem? Nyilván én is szeretnék, de annyira nem fontos hogy emiatt feladjam a kapcsolatot, de 35 fölött semmiképpen sem szeretnék szülni. Szerintetek?
2020. nov. 4. 12:00
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Mi 34 évesen értünk meg rá. Ekkor már 8 éve voltunk házasok. Most hétvégén volt 2 éves a kisfiunk. Nem bántam meg a kettesben töltött 8 évet, néha hiányzik egy kicsit.

Szerintem legyél vele türelmes. Fiatalok vagytok még.

2020. nov. 4. 12:05
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
A férfiak később érnek meg rá manapság. Szerintem 2-3 év múlva reálisan már ő is akarni fogja.
2020. nov. 4. 12:07
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem csak az időt húzza, kényelmes neki a jelenlegi helyzetek. A kapcsolatban minden rendben?

Mivel neked sem fontos a baba, nem kell tenned semmit, van időd várni 35 éves korodig. Addig pedig vagy meggondolja magát, vagy nem.

2020. nov. 4. 12:13
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Ha erőlteted annál rosszabb lesz. A férjem 30 én 34 voltam amikor magától kérte, hogy hagyjam abba a gyógyszert és induljon a babaprojekt. Igaz, mindketten megijedtünk amikor a gyógyszer elhagyása utáni második hónapban terhes lettem...ráadásul 2 babával. De mérhetetlenül büszke volt rá. Egyébként 4 éve voltunk akkor együtt, de akkor még nem voltunk házasok.
2020. nov. 4. 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:
46%
Soha nem értettem mire kell kész lennie. Ő szül? Ő látja el a babát? Keress egy férfit, ne pedig egy kisfiút aki férfinek hiszi magát.
2020. nov. 4. 12:19
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Társadalmi nyomásnak hívják 😁
2020. nov. 4. 12:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Igazából csak attól félek hogy mire kész lesz rá, addigra már én nem fogom akarni egyáltalán.
2020. nov. 4. 12:27
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
5 mert a férfi nem vesz részt a csalad életében? Az ő élete nem változik meg? dehogynem. Csak olyan férfinak kell szülni, aki akarja. Vagy hamar egyedül maradsz. Ez ennyi.
2020. nov. 4. 12:56
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
A te indoklásod arra, hogy miért szeretnél (hogy nehogy később meggondold magad??) szerintem furcsább, mint az hogy ő még nem szeretne. Szerintem várjatok meg, míg mindkettotokben kiforr ez a dolog, és tényleg szeretnetek.
2020. nov. 4. 13:00
 10/10 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem amiktől fél, azokról beszélgetni kellene. De nem veled, mert nem kell, hogy rá vagy lebeszéld.

Keressen egy ismerőst, akivel szimpatizál, és már van gyereke és beszélgessen el vele őszintén.

De segítő közösségekben is vannak apás beszélgetések, hogy a felkészülést támogassák, egyéni és csoportos is. Férjem a Perinatus-nál volt beszélgetésen, hasznosnak találta, és azt mondta, hogy ha előbb szembenéz ezekkel, akkor rájön, hogy nem is volt mitől félnie.

2020. nov. 4. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!