Virág vezetéknévhez milyen lány és fiú neveket tudnátok elképzelni ami illene hozzá? Nekem jobban tetszenek a modernebb nevek, de nem tudok dönteni. Tippek?
Figyelt kérdés
2020. márc. 29. 01:45
1/14 anonim válasza:
Benedek(mint a költő), Bence, Levente, Olivér, Emese, Noémi, Patrícia, Antónia.
4/14 anonim válasza:
Van Virág Márton nevű ismerősöm, szerintem az is szép.
6/14 anonim válasza:
Lány:
Virág Vivien
Virág Kitti
Virág Diána
Virág Kinga
Virág Viktória
Virág Sára
Virág Lili
Virág Vanda
Virág Míra
Virág Evelin
Virág Kíra
Virág Ágnes
Virág Dóra
Virág Bianka
Virág Mira
Virág Nóra
Virág Réka
Virág Milla
Virág Brigitta
Virág Gréta
Virág Mária
Virág Cintia
Virág Lilla
Virág Liliána
Virág Adél
Fiú:
Virág Milán
Virág Márk
Virág Adrián
Virág Szilárd
Virág Richárd
Virág Vince
Virág Mihály
Virág István
Virág Viktor
Virág Tamás
Virág Vilmos
Virág Pál
Virág Imre
Virág Olivér
Virág György
Virág Miklós
Virág Donát
Virág András
Virág Kristóf
Virág Áron
Virág Zalán
8/14 Lady Beth válasza:
Neked mit takar az hogy "modernebb" név?
Mert például nekem a Maja modern névnek számít és szerintem aranyos, de egy Dzsennáról már nem így vélekednék.
9/14 anonim válasza:
Ha a modernebb neked a külföldies, mint a Benett, Noel... azok pont nem illenek egy ennyire magyar vezetéknévhez (ahogy a Maja se igazán). De divatos most a "vérmagyar" vonal is, mint Botond, Levente... amik meg stílusra mennének. Ha meg nem vagy bevállalós egyik irányba sem, választhatsz egy semleges gyakorit, mint Máté vagy Dániel.
10/14 anonim válasza:
Virág Izabella, Virág Lilla, Virág Nolen, Virág Bálint, Virág Levente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!