Tabaka vezetéknévhez lány neveket tudnátok írni?
Először a Rebeka ugrott be!:D
Egyébként szerintem ha a Natasa a favorit, akkor már csak annyi dolgotok lenne, hogy választotok, vagy kompromisszumként a férjed kiválasztja, azt a középső nevet ami illik a képbe és tetszik. Pl. Tabaka Ingrid Natasa (ez volt a második ami beugrott). De persze ebben sok lehet a variáció! Aztán nyilván a favoriton fogjátok hívni.
Szerintem egyik sem az igazi, a Natasával nagyon "aaa-aaa", az Aliz-nál a két szó találkozásnál lévő "a" ütközik, még a Laura a legjobb, bár az is elég komoran mély így. (Bár egyébként jó nevek.)
Valami magas vagy vegyes hangrendűt keressetek, ami nem A-val kezdődik. Elég sok név akad így is, amiből választhatok. És azért érdemes rászánni az időt és kiolvasni a listát ( [link] ), hogy megtaláljátok a nektek legjobban tetszőt, nem sokszor kell/lehet nevet adni valakinek :)
Nekem elsőre a Noémi ugrott be.
Esetleg Natália a Natasa helyett?
Tamara, Borbála, Léna, Klarissza, Szófia, Kinga, Emili, Liliána, Boróka, Henrietta, Heléna, Fruzsina, Amanda, Elizabet
Szerintem az Aliz név nem illik hozzá a végződés miatt. Helyette monddjuk egy Lizával sokkal jobban hangzana.
A Laura illik hozzá.
Én elkerülnék minden olyan nevet, amiben bárhol szerepel A betű. -ka végződésű meg pláne ne legyen.
Sőt, a háromtagú neveket se javasolnám. Még pl. a Tabaka Emese is hülyén hangzik, mint valami törzsi dobszóló.
Tabaka Lívia
Tabaka Melinda
Tabaka Orsolya
Tabaka Odett
Tabaka Ivett
Tabaka Noémi
Vakaki irta a Tamara bevet, ne!!!
Tabaka Rita
Tabaka Viktória
Szerintem a mindenképp komoly, méltóságteljes nevet válasszatok ehhez a vezetéknévhez! Nekem a Viktória kifejezetten tetszik hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!