Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Írnátok nekem fiú neveket?

Írnátok nekem fiú neveket?

Figyelt kérdés
Természetesen a retrót/László, János és társait/ kihagynám, és mi még nem jutottunk el odáig, hogy Ronaldónak nevezzük a gyerekünket. Sőt a régi magyar neveket sem tudnám elképzelni mint a fiam sajátja/pl Hunor/. De esetleg valakinek eszébe jut egy szép név, "nagyfiamat Krisztiánnak hívják, és ezzel ki is lőttük a fiú neveket :O)
2010. aug. 9. 20:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ákos-a kisfiam neve,Ádám,Balázs,Máté,Dávid,Péter
2010. aug. 10. 06:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Zsombor,Botond,Marcell,Roland,Milán ,Zalán,nekem ezek a fiú nevek tetszenek.
2010. aug. 10. 07:37
 13/20 anonim ***** válasza:

Levente,Barnabás,Ágoston,Lénárd,Lőrinc,Lóránt,Andor,Tamás.

Nem tetszenek a divatnevek.

2010. aug. 10. 08:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Dominik,Olivér,még ez kimaradt a nálam szóbajöhetőkből.Tetszik valamelyik név amit felsoroltunk?
2010. aug. 10. 11:26
 15/20 anonim ***** válasza:
Zsombor, Zalán, Máté
2010. aug. 10. 15:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Krisztiánnal akartam kezdeni;)

Kristóf, Rajmund, Olivér, Szabolcs, Márton, Marcell, Bendegúz, Benedek

2010. aug. 10. 16:32
 17/20 A kérdező kommentje:
Csajok köszönöm a válaszokat, megmondom őszintén marha nagy gondban leszünk, hogyha fiúnk lesz. A Roland ami tetszene, de egyik ismerősünk fia is Roland és nem jó a viszony így kötjük a nevet. Nehéz lesz nagyon.
2010. aug. 10. 20:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Erik a kisfiam neve :)

Ezenkivul tetszik:Alex,Akos,Adrian,Benedek.Ha kov. bebi fiu lesz Alex Benedek lesz a neve.

2010. aug. 11. 01:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Kornél, Konrád, Kristóf, Konstantin, Dante, Alex, Axel, Erik, Márton, Marcell, Balázs, Viktor, Zsombor, Csongor, Csaba, Olivér, Máté, Márk
2010. aug. 11. 04:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Szabolcs, Botond, Zsolt
2010. aug. 11. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!