Írnátok nekem fiú neveket?
Figyelt kérdés
Természetesen a retrót/László, János és társait/ kihagynám, és mi még nem jutottunk el odáig, hogy Ronaldónak nevezzük a gyerekünket. Sőt a régi magyar neveket sem tudnám elképzelni mint a fiam sajátja/pl Hunor/. De esetleg valakinek eszébe jut egy szép név, "nagyfiamat Krisztiánnak hívják, és ezzel ki is lőttük a fiú neveket :O)2010. aug. 9. 20:51
11/20 anonim 

válasza:

Ákos-a kisfiam neve,Ádám,Balázs,Máté,Dávid,Péter
12/20 anonim 

válasza:

Zsombor,Botond,Marcell,Roland,Milán ,Zalán,nekem ezek a fiú nevek tetszenek.
13/20 anonim 

válasza:

Levente,Barnabás,Ágoston,Lénárd,Lőrinc,Lóránt,Andor,Tamás.
Nem tetszenek a divatnevek.
14/20 anonim 

válasza:

Dominik,Olivér,még ez kimaradt a nálam szóbajöhetőkből.Tetszik valamelyik név amit felsoroltunk?
16/20 anonim 

válasza:

Krisztiánnal akartam kezdeni;)
Kristóf, Rajmund, Olivér, Szabolcs, Márton, Marcell, Bendegúz, Benedek
17/20 A kérdező kommentje:
Csajok köszönöm a válaszokat, megmondom őszintén marha nagy gondban leszünk, hogyha fiúnk lesz. A Roland ami tetszene, de egyik ismerősünk fia is Roland és nem jó a viszony így kötjük a nevet. Nehéz lesz nagyon.
2010. aug. 10. 20:38
18/20 anonim 

válasza:

Erik a kisfiam neve :)
Ezenkivul tetszik:Alex,Akos,Adrian,Benedek.Ha kov. bebi fiu lesz Alex Benedek lesz a neve.
19/20 anonim 

válasza:

Kornél, Konrád, Kristóf, Konstantin, Dante, Alex, Axel, Erik, Márton, Marcell, Balázs, Viktor, Zsombor, Csongor, Csaba, Olivér, Máté, Márk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!