Írnátok nekem fiú neveket?
Figyelt kérdés
Természetesen a retrót/László, János és társait/ kihagynám, és mi még nem jutottunk el odáig, hogy Ronaldónak nevezzük a gyerekünket. Sőt a régi magyar neveket sem tudnám elképzelni mint a fiam sajátja/pl Hunor/. De esetleg valakinek eszébe jut egy szép név, "nagyfiamat Krisztiánnak hívják, és ezzel ki is lőttük a fiú neveket :O)2010. aug. 9. 20:51
1/20 anonim 

válasza:

Márton Konrád Nándor Norbert
Balázs Lőrinc Simon Henrik Csaba
2/20 anonim 

válasza:

Szabolcs, Máté, Ottó, Szilárd, Róbert, Félix, Levente,
Hirtelen ennyi.
4/20 anonim 

válasza:

Martin, Dániel, márko,Alex, Roland,Kornél,Kristof
5/20 anonim 

válasza:

Botond, Flórián, Nimród, Péter, Zoltán
7/20 anonim válasza:
a béla szerintem egész jó, nem túl régies és sokféle képpen lehet becézni pl. bélus, béci. a férjem után, a mi gyermekünk is ezt a nagyszerű nevet kapta.
8/20 anonim 

válasza:

Dávid,Dániel,Noel,Adrián,Máté,Dáriusz,Dárió,Larion,Balázs,Tamás,Ronald.Nekem ugyanazok a kikötéseim mint neked,én ilyen nevekben gondolkodtam.
9/20 anonim 

válasza:

Benedek,Sebestyén,Lukács ezek az én kedvenceim:)Boldog babavárást!
10/20 anonim 

válasza:

én a 3 szótagos fiúnevek hős szerelmese vagyok:D
Sebestyén (a kisfiam), Dániel, Adorján, Benedek, Boldizsár, Domonkos, Flórián, Fábián, Sámuel, Salamon, Ábrahám, Krisztián, Benjámin stb.
Ha 2 szótagosból kellene választani, a Félix és a Dormán tetszik, bár a vezetéknevünkkel egyik sem megy, esetleg az András jöhetne szóba még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!