Graco quattro tour delux! Írnátok véleményeket?
Az érdekelne, hogy mekkora (belülről) mennyire kényelmes (mert annak néz ki) és, hogy nagy babám van, neki ajánlanátok-e? Azt gondolom, hogy a textil mózes az kicsi lenne, de a hordozó? Vagy pl, teljesen vízszintesen lehet fektetni, akkor úgy kényelmes-e neki? Nektek mi a tapasztalatok róla?
A kisfiam 3 hós, 7 kg, 66cm.
Előre is köszi a válaszokat!
Ja és hogy terepen könnyű-e tolni!
Mi teljesen elégedettek vagyunk, már a 2. babámmal használjuk, immár 4. éve van használatban. Az első kerekeit cserélni kellett, de az elsőt is csak 2 év után, a másik pedig nemrég tört ki (ez sajnos típushiba, 5000 Ft-ért csinálják meg amúgy). Én ennek ellenére is imádom!
Szerintem nagyon kényelmes lehet belül, legalábbis egyik babám sem panaszkodott soha, mindig szerettek benne lenni :) A kicsi is már 2 éves, de még mindig belekéredzkedik sokszor.
Nekem is nagy babáim vannak és jó volt nekik még beöltözve is. A textil mózes valószínűleg már kicsi lesz, habár mi is 3 hónapig használtuk kb, de nekem télen születtek, tehát overál, pléd nélkül talán tovább is jó lett volna.
A hordozó nekünk kb. 10-11 hós korukig volt jó.
Szerintem terepen is jó, legalábbis mi szoktunk erdőben, úttalan-utakon is sétálni, meg hát itt nálunk sincs egy normális utca szinte, úgyhogy nem is csodálkozom, hogy kitört mindkét kerék...
Rossz úton amúgy lefixált kerekekkel érdemes menni, akkor nem lehet gond.
Ők is 7 kg és 66 cm körül voltak 3 hónaposan, 6 hónaposan pedig 8 kg és 70 cm.
Miért szeretnéd amúgy lecserélni?
Ha már kinőtte a mózest, akkor nem tudod simán a babakocsiba tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!