Van valakinek ilyen kocsija? Irnátok véleményeket?
nekem nincs ilyen, mert csak decemberben lesz rá szükségünk, akkor fogok szülni.
Én is néztem ezt a fajta babakocsit, csak nekem kéne rá babahordozó is. Szerinted a travel system azt jelenti hogy lehet rá venni? meg az se volt egyértelmű a számomra, hogy csak ebből az egy színből van?
amúgy szerintem teljesen jól néz ki, stabilnak mondanám, bár jó nehéz. :-)
Nekem ilyesmi fajta van, csak nem ez a neve.
Az a bajaom vele, hogy télen (szeptemberben szültem) nem fért bele a picur felöltöztetve, zsákkal együtt. azaz nagyon szükösen. A tetjét nem lehet elég jól ráhuzni, ha nagyon fuj a szél, esik, stb. Az átforditható tolókar jó, de mikor szemből tolom, mindig belerugok a bolygókerekekbe, igy inkább mellette megyek, mert ugy tudom rendesen tolni. Ez meg ugye hülyén néz ni.
Szóval inkább nagyobb babáknak való. Szerencsénkre mi kaptunk egy jó mélykocsit, igy ez a fajta megmaradt vásárlós kocsinak.
Utolsó vagyok, nekem a piris-szürke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!