Terhesség alatt hogy ismerhető fel a vakbélgyulladás?
Sziasztok! 32hetes terhes vagyok!
Múlthéten pénteken (10.30.) elkezdett fájni jobb oldalt a hasam. Nem tudom hogy mitől mert semmit nem csináltam így megerőltetni nem tudtam.Akkor kB 1,5óra hosszáig fájt. A mai napon (11.02)megint elkezdett fájni elsőnek azt hittem hogy megerőltettem. Nem tudom eldönteni hogy mi lehet a baj, hogy a baba nyom valamit vagy vakbélgyulladás. Nem kérek okoskodó kommenteket csak olyan írjon légyszíves aki segíteni akar. Köszönöm szépen!
Szia, nekem is volt ilyen, a szalagok nyúltak, de én is azt hittem vakbél gyulladás. Voltunk kórházban, ctg, vérvétel+vizsgálat alapján megállapították,hogy nem az. Én akkor 30 hetes voltam.
Szerintem nézesd meg ,az a biztos. :)
Szia. Nekem kivettek a vakbelem. (Vakbélgyulladásom volt)
Nekem nagyon fajt. Hánytam mellé es lazam volt. Kerj egy verkepet.
Ha vakbél gyulladásod lenne hidf el fetrengenél,és nem időszakosan vájna x órát.
Én alap bélgyulladásos vagyok, mindegyik terhességem fokozta. Ha gyulladásban vagyok akkor napokig fetrengek mire sikerül lejebb vinni a gyulladást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!