Terhesség alatt előfordulhat e vakbélgyulladás? Mik a tünetei?
Figyelt kérdés
Kb 5 napja hasogat a jobb oldalamba, voltam vérvételen, az jó lett, voltam sebészeten, szerintük nem vakbél. Voltam UHn, ott minden rendben, nőgyógyász sem talált semmit. Mégis mitől lehet?2007. nov. 1. 19:47
1/3 anonim válasza:
Szia. Valoszinuleg elofordulhat barmikor a vakbelgyulladas, nekem is volt, igaz nem voltam terhes viszont a tunetei azok szornyuek voltak. Szornyen hasogatott kb a gyomrom tajan meh hatul a derekam kornyeken es mikor a sebesz megyomta a vakbelemnel akkor kibirhatatlanul fajt.Szerintem ha a sebesz is es a nogyogyasz is kivizsgalt nem lehet vakbel mivel az ilyesmit mar egybol felismerik. Lehet hogy a terhesseg okozta valtozasok miatt hasogat. Remelem nem lessz semmi komoly.
2/3 anonim válasza:
Szia.
Àltalában a tünetek,eleinte hasfájás,majd egyre erösödö görcsök a bal oldalo,és áthu´zódik a jobbra is.
ha vakbélgyuladás lene is,akkor azt orvos észre vené.
Valószínü,hogy tágul a méhed,és ezt érzed ennyire.
Reméljük,hogy ne lessz semi gond veletek.
Ha továba sem enyhülnek a tüneteid,menj vissza az orvosodhoz.
29hetes kismama.
3/3 anonim válasza:
Ha voltál sebészeten is és uh-on is és minden ok volt, akkor valószínülég nem vakbélgyulladás. Lehetséges, hogy a méhszalagjaid kezdtek nyúlni, ami iszonyú fájdalommal tud járni. Nekem is volt kétszer, mindkét oldalt, több napig. Aludni sem tudtam. Nekem picit segített a magnézium(napi 5x2 Magne B6) és rengeteg pihenés!!! Úgy értem ágyban pihenés! Sok sikert
Egy 32 hetes Kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!