Terhesség vagy vakbélgyulladás?
Nem kell a sürgősségire rohanni, ha nincsenek nagy fájdalmaid, de ha egy belgyógyász vagy nőgyógyász ülne a másik számítógép előtt látatlanban az sem tudna diagnosztizálni, hogy NEKED mi bajod van. Lehet hogy egy ugyanolyan hasfájás nálad vakbél, nálam terhesség, a harmadiknál meg epe.
Hajrá orvos!
Árulja már el nekem valaki mit jelent ez a pontozás-mánia? Mit jelent az, hogy "értékeld plusz pontokért a választ?"
Amúgy szerintem nem írtad rossz helyre, max. nincs közöttünk látnok, aki neten keresztül diagnosztizál, akinek pedig egsézségügyis végzettsége és talán ebből adódóan sejtése van, max. azt mondja, hogy menj el dokihoz, mert felelőtlenül senki nem álít fel neten keresztül diagnózist. (Nyugodtan pontozz le, kár hogy nem tudom, hogy Te ezzel mit nyersze, de nem baj:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!