Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség vagy vakbélgyulladás?

Terhesség vagy vakbélgyulladás?

Figyelt kérdés
csípőhajlatnál itt-ott szurkálnak, hőemelkedésem van, 37,1, ma már fájdogál a bal alhasam is, és a derekam bal oldalon.itt-ott belenyillal a bordak alatt a gyomor(?). valaki tudna segiteni, mi lehet ez?
2009. júl. 6. 20:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
Mi lenne, ha elmennél orvoshoz? Igy interneten keresztül senki nem tud neked semmi értelmeset mondani.
2009. júl. 6. 20:19
 2/13 A kérdező kommentje:
ennyit en is tudok..ha mindenki minden szarral rohanna dokihoz, sorakozhatnank...lgyszives, valaki, akinel esetleg felleptek ilyen tunetek?vagy rohanjak a surgossegire?
2009. júl. 6. 20:22
 3/13 anonim ***** válasza:
71%

Nem kell a sürgősségire rohanni, ha nincsenek nagy fájdalmaid, de ha egy belgyógyász vagy nőgyógyász ülne a másik számítógép előtt látatlanban az sem tudna diagnosztizálni, hogy NEKED mi bajod van. Lehet hogy egy ugyanolyan hasfájás nálad vakbél, nálam terhesség, a harmadiknál meg epe.

Hajrá orvos!

2009. júl. 6. 21:23
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Azt te is kérdőjelesen írod, hogy a gyomrod fáj-e. Ha Te sem tudod, akkor más honnan tudja, aki csak ezt látja leírva?
2009. júl. 6. 21:24
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
A vakbél (féregnyúlvány) a jobb oldalon van.
2009. júl. 6. 21:25
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
A vakbél nem azon az oldalon fáj, ahol van hanem a másikon, pont ezért lehet megtévesztő.
2009. júl. 6. 21:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem rossz helyre irtam a kerdesemet. Mindenkinek koszonom a valaszt. ha esetleg megtudtam valami okosabbat,a okvetlen JELZEM, az alapjan pontozom a valaszokat.
2009. júl. 6. 21:45
 8/13 anonim ***** válasza:
49%

Árulja már el nekem valaki mit jelent ez a pontozás-mánia? Mit jelent az, hogy "értékeld plusz pontokért a választ?"

Amúgy szerintem nem írtad rossz helyre, max. nincs közöttünk látnok, aki neten keresztül diagnosztizál, akinek pedig egsézségügyis végzettsége és talán ebből adódóan sejtése van, max. azt mondja, hogy menj el dokihoz, mert felelőtlenül senki nem álít fel neten keresztül diagnózist. (Nyugodtan pontozz le, kár hogy nem tudom, hogy Te ezzel mit nyersze, de nem baj:))

2009. júl. 6. 22:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha vakbálgyulladásod lenne, majd be sz*rnál a görcsöktől. Amikor terhes voltam, főleg az elején nekem is szúrkált gyakran, hol jobb, hol bal oldalon.
2009. júl. 6. 22:03
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Keresd Doktor House-t! Ő látatlanban is diagnosztizál!
2009. júl. 6. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!