Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most már alszik, de én nem...

Most már alszik, de én nem tudok? Alvászavarom lett?

Figyelt kérdés
Babám nagyon rossz alvò volt, òránként keltegetett. Eljött az végre, hogy 1-2 ébredés és magátòl vissza alszik. De én..elaludni sem megy, òrákat forgolòdok, mire sikerül. Ha utána ébredek valami miatt, vagy ő ébred vagy én csak ùgy akkor is nehezen alszok vissza. Nagyon fáradt vagyok már. Járt valaki hasonlò cipőben? Hogyan lett ezen tùl? Kb egy hete kezdődött. Már minden este előre félek, tudom ez a baj, de hogyan ne kattogja rajta? Terelem a figyelmem. Amikor sokat ébredt már rettegetem mikor ébred ùjra és ùjra. Mennem kellene orvoshoz? Vagy irassak átmenetileg altatòt? Apukája felébred rá ha sìr, szòval nem lenne azzal probléma, hogy nem halljuk meg őt. Nagyon fáradt vagyok és félek mi lesz ennek a következménye.
2020. okt. 22. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
Szexelj minden nap. Az orgazmus ellazit, kevesebb frusztráció stb. 10 honapos mellett nekunk beválik a napi több együttlét. Ejjel óránként 2x kel a foga miatt, hónapok óta .. Én csak igy élem túl 😂
2020. okt. 22. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

#1 Már megint Te :D

Kérdező, próbáld ki a citromfű teát.

2020. okt. 22. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok én is. Nekem napközben sem alszik túl jól. Max fél órákat. Éjjel 2 óránként kel enni. Akkor tisztába teszem mire végzek jobban felkel. Fél órát még elnézelődik és cicin vissza alszik. Napközben sem tudok aludni nagyon nyugtalanul alszik. Kezd hozzászokni a szervezetem szerintem a pár órás alváshoz. Legalábbis én ezzel magyarázom, hogy mért megy nehezen az alvás. Altatót nem vennék be de van gyógynövényes is azt dicsérik nagyon.
2020. okt. 22. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. Babám születése óta rossz alvó. Éjjel el van, hogy 1-2 óránként ébreszt vagy olyan is, hogy 2 órát fent van.

Annyira stresszelek már rajta, hogy folyton kelnem kell, hogy ha alszik (néha jokat), akkor sem tudok elaludni. Éjfélig-egyig kínlódok (mint most is 🙂)

Aztán mire végre kidőlök, ébredhetek is föl hozzá. Nem tudom, mi lesz így. Szerintem is alvászavar.

2020. okt. 29. 00:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom 4-es. Nekünk most az vált be, hogy felváltva alszunk vele. Egy nap apa egy nap én, ìgy váltva tudunk aludni. Már kétszer össze estem és itt mondta a férjem, hogy ez nem mehet...és megpròbált egy éjszakát. Megy neki, nagyon ügyes. Ìgy azòta miòta tudom, hogy minden másnap alhatok ìgy tudok már aludni :) Amikor én vagyok a soros akkor is.
2020. nov. 4. 13:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 3-as és 4-es válaszolò. Köszi mindenkinek a tippeket, talán ìgy már kihùzzuk mìg rendesen alszik egyszer végre!
2020. nov. 4. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!