Teliholdkor a ti gyereketek is rosszul alszik?
Nem nagyon hittem az ilyesmiben soha, de ez most tény. Teliholdkor, illetve előtte-után 1-2 nappal a 2 éves fiam (már előbb is) nagyon rosszul, nyugtalanul alszik. Kifeszíti magát, forgolódik, van h sír is. Így telik fél éjszaka. És csakis ilyenkor, telihold környékén.
Ti vettetek észre ilyet?
Én rosszul alszok teliholdkor, lányom nem. :)
Ugyanakkor frontokkor kezelhetetlen a lányzó, hisztis és nyávogós.
Ezek simán lehetnek rájuk és ránk is hatással. Én sem hittem benne, csak paff...érzem, kihat ránk.
Akkor ezt-azt tapasztaltok ti is. Most, hogy így egyikőtök említette, a fiam is tegnap délután, valamint estefelé nagyon kezelhetetlen volt. Rég volt ilyen napja neki (lehet h a legutóbbi szintén teliholdkor?:D).
Köszi a válaszokat!
Érdekes dolgok ezek, mindenesetre fogyjon már el a Holdacska, mert szeretnék pihenni.:)
Én nagyon rosszul, a nagyobbik gyerekem is óvodás kora óta, de nem minden alkalommal. És sajnos a 4 évesem is kezdi.
De szerintem a mostanival valami volt, mert nagyon sok ismerősöm viselte rosszul, én pedig egy percet sem aludtam miatta, ilyen talán ha 2-szer történt velem. Férjem mázlista, semmi sem zavarja. Sajnos a gyerekek ebben nem rá hasonlítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!