Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Teliholdkor a ti gyereketek...

Teliholdkor a ti gyereketek is rosszul alszik?

Figyelt kérdés

Nem nagyon hittem az ilyesmiben soha, de ez most tény. Teliholdkor, illetve előtte-után 1-2 nappal a 2 éves fiam (már előbb is) nagyon rosszul, nyugtalanul alszik. Kifeszíti magát, forgolódik, van h sír is. Így telik fél éjszaka. És csakis ilyenkor, telihold környékén.

Ti vettetek észre ilyet?

2015. jan. 6. 12:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerencsére az én fiam bombabiztosan alussza végig az éjszakát telihold ide vagy oda :). Viszont ilyenkor hisztisebb nappal. Tegnap is volt egy gyönyörű műsora.
2015. jan. 6. 12:27
 2/11 anonim ***** válasza:

Én rosszul alszok teliholdkor, lányom nem. :)

Ugyanakkor frontokkor kezelhetetlen a lányzó, hisztis és nyávogós.

Ezek simán lehetnek rájuk és ránk is hatással. Én sem hittem benne, csak paff...érzem, kihat ránk.

2015. jan. 6. 12:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja, 2 és fél éves múlt.
2015. jan. 6. 12:28
 4/11 A kérdező kommentje:

Akkor ezt-azt tapasztaltok ti is. Most, hogy így egyikőtök említette, a fiam is tegnap délután, valamint estefelé nagyon kezelhetetlen volt. Rég volt ilyen napja neki (lehet h a legutóbbi szintén teliholdkor?:D).

Köszi a válaszokat!

Érdekes dolgok ezek, mindenesetre fogyjon már el a Holdacska, mert szeretnék pihenni.:)

2015. jan. 6. 12:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Tegnapelőtt a fiam 16szor kelt éjszaka, tegnap éjjel pedig 3-6 ig nem volt hajlandó aludni. Meg is jegyeztem, hogy nyilván nem bírja a teliholdat. Aztán persze lehet, hogy csak ráfogom és csak ilyen napja volt.
2015. jan. 6. 12:44
 6/11 anonim ***** válasza:
A gyerekek nem, de én pl. nyugtalanul alszom akkor, ha rám süt a fénye.
2015. jan. 6. 12:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Mikor volt telihold? Mert az en lanyom tegnapelőtt éjszaka aludt rosszul. (Vasárnapra virradó ejjel). Álmaban kiabált szinte óránként, forgolodott, ilyet mar nagyon rég csinált, csodálkoztam is mitől lehet.
2015. jan. 6. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Én sem tudok aludni jol olyankor. A Kisfiam is sokat ébredt nehezen aludt el az este. 3éves. A felettünk lakót is bekavarja mert rendszerint egész éjszaka veszekszik teleholdkor...
2015. jan. 6. 20:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Lányom kb 3 éves koráig érezte meg a teliholdat, fiamnál nem volt ilyen gond:)
2015. jan. 6. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Én nagyon rosszul, a nagyobbik gyerekem is óvodás kora óta, de nem minden alkalommal. És sajnos a 4 évesem is kezdi.

De szerintem a mostanival valami volt, mert nagyon sok ismerősöm viselte rosszul, én pedig egy percet sem aludtam miatta, ilyen talán ha 2-szer történt velem. Férjem mázlista, semmi sem zavarja. Sajnos a gyerekek ebben nem rá hasonlítanak.

2015. jan. 7. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!