Kivel alszik még ilyen nehezen?
A terhesség végén nehezen aludtam el és amikor éjszaka felkeltem alig tudtam visszaaludni. Az utolsó hetekben óránként keltem fel.
Szerintem ne szedd de nem vagyok orvos. Persze nehéz, én minél közelebb voltam a szüléshez, annál kevesebbet tudtam aludni. 4-5 órákat hoztam össze egy éjszaka alatt pedig nekem első baba, nem kellett egy kisgyerekhez felkelni stb..
Szia!
36 hetes vagyok, van egy 2,5 eves fiam.
Szornyuek az ejszakak. Alig varom h reggel legyen. Minimum 3x ebredek meg, faj mindenem. Derekam, csipom. Raadaskent a fiunk rendszerint kozottunk kot ki ejszaka, uh meg ez is neheziti a pihenteto alvast.
minden ejjel arra varok h reggel legyen vegre.
Meg nem szamoltam ossze h kb mennyit aludhatok osszesen, de szerintem nem sokat. Mondjuk en nap kozben nem erzem annyira a faradtsagot. Azzal nyugtatom magam, h ez az elkovetkezendo honapokban ugyis ilyen, vagy meg rosszabb lesz, uh legalabb addig megszokom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!