Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is elhanyagolja magát ha...

Más is elhanyagolja magát ha otthon van a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Már 2 éves a lányunk szóval azt se lehet mondani, hogy éjjel kel hozzá és nappal fáradt. Tíz 10 kgot hízott a feleségem de nem is ez a fő gond. Szinte mindig ugyanabban a bolyhos melegítőben van, boltba se vesz fel mást. Haja összekötve mindig, zsiros sokszor, ugyanaz a hálóing állandóan. Néha utalok rá de megbántani se akarom. Nem azt mondom, hogy farmerban legyen otthon, csak néha vehetne 1-2 új ruhát. Hogyan kezeljem ezt a dolgot hogy ne bantsam meg?

#Nő, anya, szépség,
2020. okt. 20. 12:42
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
96%
Hívd el randizni. Arra csak kirittyenti magát. Szerintem az a nő hanyagolja el magát, aki nem érzi magát nőnek a párja mellett. Ha tetszeni akar neked, akkor máris lesz motiváció. Ha te az a típus vagy, aki minden hétköznapi melót ráhagy otthon, mert bezzeg te dolgozol hétvégén is, és "már mondtam, hogy szeretlek, majd szólok, ha változik", akkor nem a gyerek miatt van.
2020. okt. 20. 13:21
 12/42 anonim ***** válasza:
91%

Én nem vagyok ilyen, nem otthon vagyok a legelegánsabb de nem is vagyok igénytelen és utcára normálisan lépek de most nem akarom itt magamat fényezni.

Ahelyett, hogy itt panaszkodsz a feleségedre nyugodtan vegyél neki egy utalványt a kedvenc ruhaboltjába, foglalj időpontot fodrászhoz stb. Nem kell neki megmondani, hogy lepukkant, csak add át neki amit megvettél és mondd, hogy ezt már igazán megérdemli. Szerintem venni fogja a célzást és a kedve is megjön ahhoz, hogy egy kicsit felrázza magát.

2020. okt. 20. 13:25
 13/42 anonim ***** válasza:
42%

Az a vicc, hogy itt egyesek nem értik, hogy vannak olyan nők, akik alapból nem öltöznek ki a randira, nincs kedvenc ruhaboltjuk, nem érdekli a zsíros haj és az egyetlen szépségápolási rituáléjuk a reggeli mosdás.

Van ilyen is... ilyenkor nem sok mindent tehet a férj.

2020. okt. 20. 13:28
 14/42 anonim ***** válasza:
90%

Utolso, erre mondja nagymamam h mindenki olyan rozsat szagol, amilyet szakitott.

De szerintem itt a hozzaszolok tobbsege azonos velemenyen van azt illetoen hogy ha van ruha, ha van alkalom, ha van kinek (!) akkor bizony odatesszuk magunkat:)

2020. okt. 20. 13:31
 15/42 anonim ***** válasza:
61%

Hát én ezen már meg sem lepődök, pont az imént olvastam, hogy vannak olyanok, akik csak azt a részt borotválják a lábukon ahol kilátszik, illetve a válaszoló nők többsége télen nem szőrtelenít. Hát bameg :-D

Nekem másfél éves a lányom. Itthon háromnegyedes nadrágban és trikóban, topban vagyok. A elmegyek normálisan felöltözöm. Kapaszkodjatok meg, még a szemöldököm is megcsinálom.

Szerintem itt nem az a kérdés,hogy a férj magától csinál e otthon valamit, hanem hogy a nő akar e egyáltalán adni e magára, ha erre lehetősége adódna. Amúgy meg én szombaton is el tudnék menni vásátolni, fodrászhoz, körmöshöz.

2020. okt. 20. 13:39
 16/42 anonim ***** válasza:
96%
13. De Kérdező neje "alapból" nem ilyen volt. Ez tényleg egy ördögi kör, mert ha nincs kinek tetszeni, nem kap az ember pozitív visszajelzést, akkor beleragad abba, hogy úgyis "mindegy" meg "minek" (férfiak is vannak ezzel így), ha meg nem hoz jó formát, akkor miért dicsérjék.
2020. okt. 20. 13:41
 17/42 anonim ***** válasza:
43%
Ugyan még csak 37 hetes terhes kismami vagyok, de reggel a kv után az az első dolgom, hogy "arcot" csinálok magamnak, ami max 5 perc. Arcmosás, arckrém, pici korrektor, szemöldök, szempillaspirál és egy pici pirosító. Itthon én is melegítőben vagy cicanadrágban vagyok, mert ugye most korlátozottak a lehetőségeim a pocak miatt de erre a pár hétre gondoltam, hogy nem cserélek ruhatárat. Ha viszont megyek/megyünk valahova akkor próbálok csinosan felöltözni, sminkelni. Szeretek tetszeni a férjemnek és többször is mondtam neki, hogy a szülés után se hagyja majd, hogy lepukkanjak...ki ne engedjen az utcára toprongyosan. Épp tegnap mondtam neki ha meglesz a gyerek és letelik a gyermekágyas időszak, úgy hajítom majd ki a mamabugyikat, hogy csak na...
2020. okt. 20. 13:46
 18/42 anonim ***** válasza:
53%

15-ös vagyok.

De szerintem azért nem ártana ha a nő maga miatt nézne ki jól, nem a férje kedvéért.

Én is azért adok magamra mert erre van igényem, nem legyek már szakadék, az persze nem mellékes,hogy a férjemnek is tetszik.

2020. okt. 20. 13:46
 19/42 anonim ***** válasza:
87%
Annyira nem mondanám, hogy elhanyagolom magam. Eddig is így öltözködtem cicanadrág és tunika. Max egy héten egyszer farmer ha megyünk valahova. Sminkelni egyébént sem szoktam max spirál. Viszketek sajnos tőle. A hajam befestve kivasalva vagy copfban van. Annyira nem változott a helyzet. 6 hetes a baba.
2020. okt. 20. 13:48
 20/42 anonim ***** válasza:
85%

Én magam miatt is felöltözöm szépen.

A gyerekek miatt nekem is egyszerűbb lett a ruhatáram, de nem igénytelen. Utcára farmer, póló, sneakers. Nem nőcis, de nem is igénytelen.

Viszont ünnepekre, szülinapok, húsvét, karácsony mindig kirittyentettem magam és az egész családot. 😂

Sosem csak a férjem miatt öltöztem úgy ahogy. Természetesen szeretem, ha tetszem neki és megdicsér.

Tehát az elhanyagoltság az jellemvonás. Én akkor is megmosom a hajam, ha egész héten csak a játszótérig megyek.

Kérdező: szülinapjára vagy karácsonyra vegyél ajándékkártyát az egyik ruhaüzletbe és menjetek el vásárolni. Vagy online rendeljetek együtt.

Menjetek el együtt wellnessezni (ha a pénztárcád bírja). Kezdjetek el együtt edzeni. Nekem és a férjemnek ez lett a közös esti program.

Sok lehetőség van, csak akarni kell.

2020. okt. 20. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!