Más is elhanyagolja magát ha otthon van a gyerekkel?
Én nem vagyok ilyen, nem otthon vagyok a legelegánsabb de nem is vagyok igénytelen és utcára normálisan lépek de most nem akarom itt magamat fényezni.
Ahelyett, hogy itt panaszkodsz a feleségedre nyugodtan vegyél neki egy utalványt a kedvenc ruhaboltjába, foglalj időpontot fodrászhoz stb. Nem kell neki megmondani, hogy lepukkant, csak add át neki amit megvettél és mondd, hogy ezt már igazán megérdemli. Szerintem venni fogja a célzást és a kedve is megjön ahhoz, hogy egy kicsit felrázza magát.
Az a vicc, hogy itt egyesek nem értik, hogy vannak olyan nők, akik alapból nem öltöznek ki a randira, nincs kedvenc ruhaboltjuk, nem érdekli a zsíros haj és az egyetlen szépségápolási rituáléjuk a reggeli mosdás.
Van ilyen is... ilyenkor nem sok mindent tehet a férj.
Utolso, erre mondja nagymamam h mindenki olyan rozsat szagol, amilyet szakitott.
De szerintem itt a hozzaszolok tobbsege azonos velemenyen van azt illetoen hogy ha van ruha, ha van alkalom, ha van kinek (!) akkor bizony odatesszuk magunkat:)
Hát én ezen már meg sem lepődök, pont az imént olvastam, hogy vannak olyanok, akik csak azt a részt borotválják a lábukon ahol kilátszik, illetve a válaszoló nők többsége télen nem szőrtelenít. Hát bameg :-D
Nekem másfél éves a lányom. Itthon háromnegyedes nadrágban és trikóban, topban vagyok. A elmegyek normálisan felöltözöm. Kapaszkodjatok meg, még a szemöldököm is megcsinálom.
Szerintem itt nem az a kérdés,hogy a férj magától csinál e otthon valamit, hanem hogy a nő akar e egyáltalán adni e magára, ha erre lehetősége adódna. Amúgy meg én szombaton is el tudnék menni vásátolni, fodrászhoz, körmöshöz.
15-ös vagyok.
De szerintem azért nem ártana ha a nő maga miatt nézne ki jól, nem a férje kedvéért.
Én is azért adok magamra mert erre van igényem, nem legyek már szakadék, az persze nem mellékes,hogy a férjemnek is tetszik.
Én magam miatt is felöltözöm szépen.
A gyerekek miatt nekem is egyszerűbb lett a ruhatáram, de nem igénytelen. Utcára farmer, póló, sneakers. Nem nőcis, de nem is igénytelen.
Viszont ünnepekre, szülinapok, húsvét, karácsony mindig kirittyentettem magam és az egész családot. 😂
Sosem csak a férjem miatt öltöztem úgy ahogy. Természetesen szeretem, ha tetszem neki és megdicsér.
Tehát az elhanyagoltság az jellemvonás. Én akkor is megmosom a hajam, ha egész héten csak a játszótérig megyek.
Kérdező: szülinapjára vagy karácsonyra vegyél ajándékkártyát az egyik ruhaüzletbe és menjetek el vásárolni. Vagy online rendeljetek együtt.
Menjetek el együtt wellnessezni (ha a pénztárcád bírja). Kezdjetek el együtt edzeni. Nekem és a férjemnek ez lett a közös esti program.
Sok lehetőség van, csak akarni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!