Mégis hogy lehet ilyen undorító egy apa?
9 vagyok. Meg az emberek különbözők. Nem mindenki szereti egyáltalán, hogy ott a párja szülésnél.
En pl a vajudóból ki is küldtem, aztán amúgy hamar császár lett, ott is kertem, hogy ne simogassa a vállam, ne beszèljen hozzám, mert szorongtam, hogy rendben lesz-e a baba (ritmuszavar miatt volt a császár), és en egyedül szeretek lenni, ha nem jol érzem magam testileg vagy lelkileg.
Az őrzőbe bejött hozzám par percre (délben), aztan ment haza, mert havat kellett lapátolni meg kutyust sétáltatni.
Másnap délelőtt 10re jött, 2 órat ott volt és ment haza mev este a haverokkal tejfakasztózni, vasárnap megint bejött 1-2 orára.
Nekünk ez felelt meg, pedig egyágyas szobában bármeddig bent lehetett volna, mellettünk egész nap ült a fickó a nő mellett, meg zuhanyozni kisérte. En aludni se tudtam volna úgy es ha kell zuhanyzashoz segitség, szóltam volna a nővérnek.
Csak azért irom, hogy annyi félék az emberek, nem érdemes ítélkezni. Mi ilyenek vagyunk, és nagyon szeretjük egymást. Ez a sportoló feleség is lehet, hogy simán megugrotta ezt a problémat, mástól meg hallottam, hogy 2 hetes ujszülött mellől egy estére ne menjen már el az ura. Ők meg olyanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!