Mégis hogy lehet ilyen undorító egy apa?
Már bocsika, de a csaj úgy vállalt vele gyereket, hogy tudta, hogy (él)sportoló. Az meg az utazás pillanatàban nyilvànvaló volt, hogy nem fog 5000 km-ről odaérni, ha beindul a szülés. (Viccelsz? A férjem a szomszéd lakótelepről is csak a kitolásra ért oda.)
Az kifogásolható, hogy nem sietett vissza, hanem bulizott. Gondolom megünnepelte a gyereke születését.
Az edzőtábor a sportolónak munkahely, végülis ott is dolgozik, készül,
nem nyaralni megy . Mondjuk az átlag ember legalább akkor amikor el tud szakadni, jönne vissza minél hamarabb.
Valószínűleg nem a család áll az életében a középpontban... De ha megnyugtat, van azért ennél rosszabb is.
Mondok meredekebbet!
A férjem a 10 napos gyerekkel hagyott itt, szintén edzőtábor miatt.
Viszont tudom, hogy ettől függetlenül bízhatok benne, hiszen neki ez a munkája, vagyis ez is a munkájához tartozik.
Ennek már másfél éve lassan, azóta is nagyon jó apuka és számíthatok rá bármiben.
Ebben a szakmában ezzel számolni kell. Nem mindenki 8 órás közalkalmazott, aki ki tud venni 2 hetet a gyerek születésekor. Persze szuper, ha igen.
Az én uram mentőtiszt, mi hétfőn jöttünk haza (pénteken volt a császár), szerdán ment 24 órába dolgozni meg szombaton, csütörtök és vasárnap délelőtt ugye aludt. Más segítség sem volt.
De mi ezzel szàmoltunk, hiaba jár 5 nap apasági szabi, nem volt kit odacserélni a beosztásból (nem a terminuskor született a baba). Semmi konfliktus nem volt ebből, a mi életünk ilyen. Most még tipegő gyerekem is lesz az újszülött mellett, és most is ez lesz, vagy sikerül pàr napot otthon lennie vagy nem.
Ez persze sokkal kisebb dolog, mint a sportoló, de lehet, hogy ő meg a jó keresetével olyan feltétekeket tud teremteni, amivel a párja nagyon is jól jar. Pl ételrendelés, takarítónő. Lehet, a rokonok is segítenek. És hat a nő is tudta mit vállal, amugy meg egy élsportoló férj tök nagy büszkeség lehet, nem tudom ki, de biztos nagyon vonzó is lehet, szèp teste van, jó körökben mozog, illetve az ilyen emberek gyakran nagyon fegyelmezettek is.
Ennel nagyobb bajuk ne legyen szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!