Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy bocsájtasz meg magadnak,...

Hogy bocsájtasz meg magadnak, amikor elszakad a cérna?

Figyelt kérdés

Alapvetően elég türelmes anyuka vagyok, nem vagyok veszekedős, de vannak pillanatok, amikor betelik a pohár, elszakad a cérna.

Pl. ma hajnalban is. Nem volt hajlandó visszaaludni, akármit csináltam. Nagyon fáradt voltam és nagyon elegem volt, mert mostanában ebből kezd rendszert csinálni. Elszakadt a cérna és nagyon rákiabáltam. Erre ő elkezdett keservesen sírni és ölelt, szorított sírva. Abban a pillanatban megbántam, és én is sírni kezdtem és százszor is bocsánatot kértem tőle, hogy így rákiabáltam (egyáltalán nincs ehhez szokva tőlem).

Ő már rég megbocsájtott nekem, de nekem egész nap bántja a lelkiismeretemet, hogy miattam sírt ennyire, és igazából még csak nem is tehet róla, mert nem szándékosan nem aludt vissza...

2020. okt. 15. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Egy 15 hónaposnak kutya baja nem lesz tőle hogy ráordítasz, utána meg hogy bőgsz neki. Semmit nem ért belőle.
2020. okt. 15. 17:03
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező. Túldramatizálod.
2020. okt. 15. 17:10
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Igen ezt most túldramatizálod. Semmi baj nincs. Nyugi. Ha vigasztal nálam is előfordult ilyen. Nem akart aludni a 14 hónapos fiam,felébredt éjjel és nyúzott,cibált. Én ilyenkor normál helyzetben türelmes vagyok,gyengéd,kedves stb. De akkor először,és lehet nem utoljára kiakadtam és rákiabáltam. Keserves sírás,megbántam persze. De azért nem csináltam ezt amit te. Sőt pont minap volt egy olyan,hogy rácsaptam a kis kezére dühömbe,mert sokadjára borította ki a kutya vizét és persze magára. Azt elpakolni nem tudom,szomjan nem maradhat a kutyánk ezért résen vagyok és mindig elmondom,hogy nem szabad és elhozom onnan. De néha megesik,hogy csak rányúl és már borítja is. Agylobot kaptam. Ráordítottam,elkaptam a kis kezét és rácsaptam. Hát erre sem vagyok éppen büszke. De megtörtént és nem ostorozom magam. Volt egy kis lelkiismeretfurdalásom mert még pici,nem akart rosszat csak játszott,de nem esedeztem sírva a bocsánatáért.
2020. okt. 15. 18:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Fhuu engem napi szinten olyan durván kiakaszt a 14 hónapos lányom.. Volt hogy már azthittem idegösszeomlást kapok.. Ezt már nem lehet bírni. Legszivesebben szét törnék olyankor valamit. Nem akar aludni nem akar enni. 0-24 hiszti folyamatosan mostanában . Persze hogy van hogy rá kiabálok.. Ezt már nem lehet máshogy ki bírni. Sajnos ez van
2020. okt. 15. 20:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 15 hos kisfiam igazán rossz alvó...néha kiakadok én is mikor már 20adjára ébred meg. De hibába kiabálok, csak vigyorog vagy kínlódik tovább.
2020. okt. 15. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!