Van a környezetetekben olyan aki elhalasztotta a gyerekvállalást a covid miatt? Vagy szerintetek ez teljesen hülyeség mert máskor is lesz más milyen betegség pl?
En eloszor ugy voltam vele, hogy majd ha lemegy a virus. Aztan az elso hullam utan ugy voltam vele, hogy mire varunk? Ki tudja meddig tart, mi lesz meg ezutan... megbeszeltuk, hogy nem varunk semmire, elroppennek csak az evek, aztan belevagtunk.
21hkm
Nem tudom mi lett volna "ha", de szerintem is felesleges halogatni, mindig lesz kifogás ha kifogást keresel.
Nekünk mire tavasszal eljutott hozzánk a hír addigra már úton volt a baba, aki most októberben meg is született.
Harmadik egyébként, így van egy kis összehasonlítási alapom miben volt más most.
Apaként írom amúgy.
Sajnos most egyetlen vizsgálaton sem lehettem ott(magánban sem), csak autóban várhattam pedig előző kettőnél azért én is ott voltam uh vizsgálatokon. Így pl első szívhang stb nekem csak felvételről volt.
Szülés annyiból rossz volt mindkettőnknek mert feleségem tök egyedül vajudott pár órát, én meg utcán aggódtam mi lehet vele (nagyobb fájdalmak között már telefonra nem tudott figyelni érthető módon). Persze szerencsére szülésre bemehettem, azaz kb baba kibújása előtt fél órával hirtelen szóltak. Csak előző kettőnél azért más volt, hogy végig együtt lehettünk.
Ja és igen, maszkban kellett szülni. Szülés után kb 2 órát hármasban lehettünk. Utána nekem el kellett menni és 48 óráig csak képeken láttam őket. Ekkor hoztuk haza őket és ekkor láthatta csak a két testvére és nagyszülők először élőben.
Ami előny volt a covid miatt: 3 éjszaka helyett csak 2-t kellett kötelezően bent tölteni.
Védőnő szerint amúgy vannak, lesznek "karantén babák", ő hallott olyanokról akik a nagy tavaszi összezártság hatására fogantak.
Gondolnom azért, mert mertünk teherbe esni és szülni, sajnos az élet nem áll meg emiatt a vírus miatt, ki tudja meddig fog még tartani.
Le lehet pontozni ezt is. :)
Biztos a gyerekmentesek garázdálkodnak itt 🤣
Világvége van, tilcsák be a szülést, abortuszt mindenkinek!!
Na, ezt felpontozzátok?
(Ezeket az idiótákat egy kalap alá veszem a Bajszossal meg a többi szülesztővel...ugyanolyan szánalmas a másik magánéletével, gyerekvállalásával foglalkozni, csak jelzem, mindkét oldalnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!