Van a környezetetekben olyan aki elhalasztotta a gyerekvállalást a covid miatt? Vagy szerintetek ez teljesen hülyeség mert máskor is lesz más milyen betegség pl?
Igazából nem tudok ilyenről. A fb-s ismerősi köröm ugyan úgy vállal gyereket. Az egyik pont márciusban lett terhes egy másik meg szintén tavasszal-nyáron.
Nővérem is vállalt volna, de elvetelt.
Egyébként a covidtól vannak durvább betegségek is, csak most azoknak nem olyan jó a marketingje.
Nálam is kb ugyan az, mint az elsőnél. A várandósgondozások működnek, abban nincs semmi fennakadás. Apuka benn lehet szülésnél. Csak amég utána benn kell lenni a kórházban ott van változás, mert nincs látogatás. Annyit viszont ki lehet bírni.
Ugyan én se voltam döntési helyzetben, mert épp vírus előtt teszteltem pozitívat, de ha nem így lett volna, akkor se akadályozott volna minket a gyermekvállalásban.
Tavaly októberben lettem várandós.
Hamarabb jöttem táppénzre, mint szerettem volna, mivel bezárt a suli, itthon kellett maradnom a két naggyal..
Két hónapot halasztottuk, amikor beütött, aztán rájöttünk, fölösleges tovább. A terhesgondozás, szülés ígyis-úgyis lesz, nem állhat le. Ki tudja, hány "hullám" lesz még mire lesz vakcina, az idő meg csak telik.
Barátnőm férje orvos, kis gondolkodás után ők is belevágtak tavasszal, sikerült is.
Igen, én két ilyen párról is tudok akik tavasszal a covid miatt nem vágtak bele a próbálkozásba
Az egyiknél ápolónő a nő, szóval megértem, a másiknál pedig szerintem részben csak kifogás volt a covid, ők már 40 felé járnak, hezitálnak amúgy is szerintem h kell-e még egy gyerek.
Csak hát mivel a covid járványnak még legalább fél-1 évig nem lesz vége, a végtelenségig nem lehet ezt húzni idősebb párnál, mert kifutnak az időből. De tavasszal ugye még mindenki azt hitte h 2-3 hónap alatt lezajlik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!