Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismerős "lenyúlta" a nevünket....

Ismerős "lenyúlta" a nevünket. Ettől ti még adnátok ugyanazt? Valakinél volt hasonló eset?

Figyelt kérdés
Van kiválasztott nevünk arra az esetre is ha kislány lesz és arra is ha kisfiú. Igazából már évek óta megvannak a nevek. Most egy párnak a baráti társaságból született gyereke, kislány, és a mi kedvenc nevünket adták neki. Nem állunk egymáshoz annyira közel, egy évben kb 2-3x gyűlik össze a társaság, nem is beszéltünk korábban nevekről, szóval azért is tettem időzőjelbe, hogy "lenyúlták", mert nem erről van szó, de mégis kicsit olyan rossz érzés, hogy ha esetleg kislányunk születik majd, akkor adjam ugyanazt a nevet?? Ti adnátok? Vagy zavarna ebben az esetben?
2020. okt. 13. 14:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
20-as, ez nagyon kedves történet :) !
2020. okt. 13. 16:30
 22/25 anonim ***** válasza:
68%

nálam csak az volt lényeg hogy tetszen a nėv.legidősebb fiamnak az a neve mint a fėrjemė kisebbik fiamnak ritka magyar neve van de fėrjem csalådjåban mår volt ilyen nėv.

ėn nem gyårtotam problėmåt egy nėv adåsbol mint manapsåg szokås .

2020. okt. 13. 16:39
 23/25 anonim ***** válasza:
65%

Vajon a 8915. Léna, Ádám, Bennett stb. édesanyját zavarja, hogy páran hasonló nevet adtak a gyermeknek?

Kétlem. Te se aggódj.

2020. okt. 13. 22:05
 24/25 anonim ***** válasza:
61%
Hát én évek óta Izabella nevet akartam, abban az esetben, ha lányom lenne. Sokan tudták, mindenkinek mondtam. Erre a férjem bátyja a lányukat Annabellának nevezte. Hát nem ugyanaz a név, de elég hasonló. Kicsit engem is zavart, de végül Izabella lett a lányom.
2020. okt. 13. 23:13
 25/25 anonim ***** válasza:
90%
Én barát által már adott nevet nem adnék a saját gyerekemnek, de mondjuk akivel egyszer-kétszer találkozom egy évben, az nálam nem is a barát kategória, inkább csak haver, vagy jó ismerős. Ha tényleg csak ilyen kevésszer találkoztok, akkor én adnám. Ha hetente-havonta összefutnátok, úgy nem.
2020. okt. 14. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!