Cicimániás a 10,5 hós babám. Kb fél óránként kiadósan szopni akar, étvágya is van, nem csak cumizik. A rendes cumi nem érdekli, az ujját nem szopja. Ha kevesebbet szoptatom, keményen hisztizik. Hasonló tapasztalat valakinél?
Figyelt kérdés
Köszi a segítőkész válaszokat.2020. aug. 8. 21:46
1/14 anonim válasza:
Te adod oda neki a melledet, gondolom nem tart fegyvert a fejedhez érte.
2/14 A kérdező kommentje:
Ja és persze eszik babakajat is, az előírtnál többet is. Itatjuk is rendesen. Sokat mozog, de irreálisnak érzem ezt a szopiigényt
2020. aug. 8. 21:49
3/14 Derjaderja válasza:
De mennyi normál ételt eszik és miket?
4/14 Derjaderja válasza:
Illetve nem szomjas ebben a melegben?
5/14 anonim válasza:
Nincs nagyon meleg a lakásban? Lehet csak szomjas.
6/14 anonim válasza:
Próbáld úgy cumival kínálni, hogy mondjuk kiveszed magad mellé ágyra, és fekszetek egymás mellett közel, háha úgy elfogadja (bár nem tudom próbáltátok e már így, erre nem tértél ki) Elterelni nem tudod a figyelmét valahogy? Elég "nagy" baba már, gondolom ha délután elmentek egy 2 órás sétára akkor nem igényli. Mivel említetted, hogy eszik mást is, és itatod is, kétlem, hogy éhes lenne. Azt sem feltételezem, hogy unatkozik. Lehet hogy "csak ennyire anyás"/így szokta meg, így nyugszik meg. Kitartást! 😊
7/14 anonim válasza:
És én még azt hittem az a durva amit az én fiam csinál. Fél óránként? Egy újszülött nincs ennyit mellen. Az én fiam 9 hónapos kb 2 óránként szoptatom. De ő nem eszik jól mást. Szerintem a fele mennyiséget mint a hasonló korú babák. Én azt csinálom,hogy próbálom húzni a szopit,kínálgatom szilárd étellel,adom a vizet amit szintén immel ámmal iszik. De nem sok sikerrel járok egyelőre. Ő is hisztizik a ciciért. És úgy szopik,mint aki egy éve nem evett. Súlyra egyébként nagyon jól gyarapszik,ezért nekem a védőnő sem különösebben segített ebben a kérdésben. Én is azt szeretném ha kevesebbet cicizne,azért már csak 9 hónapos. Egyébként engem ez nem zavar,meg nem terhes számomra csak nem tudom hogy ez rendben van- e így. Ismerősömnél már csak reggel meg este szopik a többi szilárd. Sokat nem segítettem bocsi csak leírtam hogy nálunk mi van.
8/14 Derjaderja válasza:
Előző, vannak ilyen babák, de én beleőrültem volna. Nálunk 9 hónapos kora óta csak alváshoz megy a drog, de az is épp elég...
9/14 anonim válasza:
Szerintem csak közel akar lenni hozzád. Próbáld meg, hogy ilyenkor csak felveszed és megöleled
10/14 anonim válasza:
én meg azt hittem, hogy az enyémnél cicimániásabb nincs, 8,5 hónaposan nappal 5x szopizik, az éjszaka 2. felében meg cicire csatlakozva alszik, ha kicsúszik a szájából, arra felébred...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!